Arama sonuçları: *

1. S

2020 Yılının En Başarılı PC GPU Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

Kimin peki? Ben bir müşteri olarak tutup da üretim sürecini tek tek araştırmak zorunda değilim ve satıcı firma ile üretici firmaların arasındaki ilişkiyi araştıracak değilim. AMD der geçerim şahsen, ancak bu tarz sorunlar tek markada ortaya çıkmıyor. Ben Sapphire ile yaşadım, komşum ise Asus...
  2. S

Fabrikada kartı kontrol etmeden mi piyasaya sürüyorlar, işte bu AMD'nin ayıbı. Sapphire ve MSI gibi dünya çapındaki markaların servispoint gibi rezil servise emanet etmeleri açıkçası bu iki markadan beni soğutan yegane sebep. Servis kısmında AMD diye genellememek gerek bu konuda haklısınız...
  3. S

Sizi kırmayıp yine de sorunları yazayım dedim. Sürücü yokken zaten görüntü vermemesi ayrı bir saçmalıktı yani. 2060 Super sürücüsü yüklü değilken ilk aldığımda takar takmaz görüntü almıştım. 1615167341 Yazılımsal denemediğim şey kalmadı, formattan tutun eski ekran kartı sürücülerini teker teker...
  4. S

Evet biraz eksik yazdım servispoint demeliydim servis olarak. 5 ayda çözümü bulunamayıp da satıp kurtulduğum kartın sorunlarını anlatmaya gerek var mı sizce? Artık beni ilgilendirmiyor o eski kartımın sorunları. FPS düşmediği halde oyunda ani hareketlerde aşırı donma ve takılmalar oluyordu...
  5. S

Sorunu yaşayınca, aylarca çözüm arayınca ve bulamayınca servise başvurdum. Servisi o kadar berbat ki, artık güvenmiyorum. Tekrar sorun yaşarsam ve yine sorun yok deyip geri çevirirlerse. İşte o yüzden 15K para verip de gidip 6000 serisi AMD almayacağım ve güvenmeyeceğim. Ben herkes böyle...
  6. S

Piyasa hep böyle devam edemez. Elbet bir gün düzelir ve siz de kartınızı güncelleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Elinizdeki kartı alamayanlar da var. Umarım sizin kart sorunsuz çalışıyordur. Ben çok çektim o kartın 8 GB olanı vardı. 6 ayda kanser etti beni. Şimdi 2060 Super ile bütün oyunlarda...
  7. S

Biraz kendinizle çelişmişsiniz. Ben 5500 XT kullanıyordum ve çözülemeyen problemlerinden ötürü satıp kurtulmak zorunda kaldım, tabii ki NVIDIA'ya geçtim (modeli imzamda var). Daha fazla daha kritik sorunlar yaşayan komşum 5600 XT kartını satıp 2070 Super aldı. İkimiz de AMD ekran kartlarından...
  8. S

2020 Yılının En Başarılı OYUNCU EKİPMANI Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

Oyuncu ekipmanı deyince sadece klavye ve fare olarak düşünmedim. Direksiyon, joystik, gamepad olarak da düşününce aklıma bir tek Logitech geldi. Ancak oyuncu ekipmanı başlığı çok genel olmuş, kulaklıkta bir markayı seven klavyede veya farklı bir üründe başka markayı sevebilir.
  9. S

2020 Yılının En Başarılı PC İŞLEMCİ Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

Forumdakilerin tercihi derim ona, 2021'de İntel şu an gerçekten fiyatlandırma olarak çok iyi durumda değişiklik olmadığı sürece. Özellikle de oyun bilgisayarları açısından. Fanboyluk yapanın kendi kaybı olur, özellikle de cebinden çıkacak para konusunda. Bunu diğer teknolojik ürünler için de...
  10. S

Kısmen haklılık payı var ama son çeyrekte çıkmıştı sanırım o işlemciler, öncesinde Ryzen 3000 serisi vs İntel 9. nesil olarak ve fiyatlar açısından düşünülünce AMD epey bir fark atmıştı, İntel 10. nesilde toparladı ama yine çarpan kilidi koydular ve işin güzelliğini bozan taraf da bu oldu.
  11. S

Yalnız konu 2020 için, siz sanırım 2021 için diyorsunuz ve böyle diyorsanız haklısınız da. (y)
  12. S

Konu 2020 olunca ve bu sürecin tamamı düşünüldüğünde kesinlikle AMD dev adımlarla öne geçti. Konu dışı; 2021 bence hala muallakta, özellikle İntel işlemcilerde güzel indirimlere başvurdu ve her yönden 10. nesil işlemcilerle avantajı sağladı gibi. Ancak Anakart konusundaki pahalılığı da hesaba...
  13. S

2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

Gigabyte kullanıp MSI markasına oy verdim. Fiyat olarak MSI, Asus'a göre daha uygun fiyatlı ama soğutma ve kart performansları benzer oluyor genelde.
Top Bottom