Arama sonuçları: *

1. İCarL

Mâlum kişinin Elon Musk'tan mavi tik indirimi istemesi

Peki sadece ak partimi bu ülkeyi kötüye sürüklüyor sanki daha önce zamanda yolculuk yapmışsında akp hariç hangi parti gelirse gelsin düzelticek ülkeyi. 1667665486 Eminim ciddisindir ironi değildir.
  2. İCarL

Ailem aman boş ver belki o zaman dünya bile olmayabilir yarınımızın garantisi yok.
  3. İCarL

11 martta 16 ya giricem
  4. İCarL

Burda sana sallamadım merak etme.
  5. İCarL

Ha bak birde konyalılarla dalga geçenlerde var.
  6. İCarL

Bu, Erdoğan a “Malum Kişi” diyenler “kafam karıştı herhalde ak partiye oy vercem” diye dalga geçenler ve “sadece kendini düşünüyor şimdi Erdoğan ın E sini desen tutuklancam” diyenlerden dolayı ülke gelişmiyor. Allah için bırakın şu olayları benim yaşım gelse Ak Partiye oy vericeğim buna kimse...
  7. İCarL

İos discorda internetten girmiyor.

4 gündür uğraşıyorum hala yapamadım bendemi sorun var veya genel bir problemmi anlamadım. Tam olarak olay şu: Ben discord da bazen glich bazen bot eklemek ve ayar yapmak için telefondan safari üzerinden botun sitesine girerim eklemek içinde hesabı yetkilendirmek lazım bendede yetkilendirme...
  8. İCarL

Twitterda gündem olan video.

Eyw adam. 1656583383 ihlas holding in 3lüsü cinsel ilişkiye girmişler.
  9. İCarL

+18 mi.
  10. İCarL

evet bilen varmı videoyu uğraşmanıza gerek yok.
  11. İCarL

Dün amcam bir video izledi sen bakma sakın dedi anlamadım twitterda gündem olmuş. Biri birine sen pislik bir adamsın fln demiş, senin videonu yayınlarım vb. kusura bakmayın anlatamadım fazla.
  12. İCarL

Telegramda video indirince bulanık çıkıyor.

Arkadaşlar telegramdan video indirince bulanık çıkıyor napmam lazım?
  13. İCarL

dolandırıcı mı değil mi ?

Başıma geldi küçükken PUBG mobile da bedava uc vereceklerini söylediler ama olmadı 120 TL girdi.
Top Bottom