Arama sonuçları: *

1. Ş

İnstagram üzerinden hasta kayıt kabul yaptım Dolandırıcı mı bunlar ?

Kısaca anlatayım durumu: Ben güvenlik ve bekçilik için Instagram'da karşıma çıkan bir sayfadan başvuru yaptım. Başvuru yaptığım esnada sisteme kendi numaramı girdim. Aradan 2 gün geçti, beni aradılar. Bekçilik ve zabıta için başvuru yaptığımı söylediler. Ancak bunun için KPSS puanının şart...
  2. Ş

Gaming render diye bir tabir var mı ?

Nasıl ya. Mac os da oyun oynanmıyor mu ? Çok şaşırdım. Sadece render mi yapılıyor mac os ta
  3. Ş

Gaming render diye bir tabir var mı ?

Bir arkadaş bana render için kısaca Windows vs mac sordu. Bende eski konulardan araştırıren biri Video Edit, Render: macOS Business, Gaming: Windows Şöyle özetlemiş yazdım. Oda bana dediki ben gaming renderdan bahsediyorum. Benim kafa yandı burda. Gaming render diye bir şey mi var ? Not: Oyun...
  4. Ş

Keepsafe silinen medya kurtarılır mı?

dakika önce #1 Keepsafe uygulaması sildiğim dosyayı geri dönüşüme atıyor. Diyorki paralı sürümü kullansan geri dönüşümeekileri geri yükleyebilirsin. Ben heri dönüşümdende sildim. Ama geri almak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü ?
  5. Ş

Sahte düğün daveti oluşturma

Kız arkadaşıma şaka yapıcam. Benim adıma düğün daveti resmini ona göndermeli istiyorum. Yapabilecek var mı ?
  6. Ş

İnstagram akış yenilenemedi hataso

İnstagram ana sayfasında 1 gündür akış yenilemedi hatası alıyorum. Silip baştan kurdum düzeldi. Şimdi tekrar aynı hatayı alıyorum. Bu genel bir sorun mu ? Çözümü var mı ?
Top Bottom