Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Z Kuşağının HASTALIĞI: Düşünememek

Kaç yaşındasın? merak ettiğim için soruyorum
  2. AGUMBA

Arkadaş konunun özeti niteliğinde
  3. AGUMBA

Ama en büyük şanssızlıkları inanılmaz bir kaos içinde büyüyor olmaları. Ülkemizde öyle sıkıntılı durumlar var ki eğitim, ahlak, insanlık, güven yerlerde sürünüyor. Eee böyle sağlıksız bir ortamda sağlıklı bir nesil nasıl yetişsin? Sen bataklığa istediğin kadar çiçek tohumu serp ne işe yarayacak...
  4. AGUMBA

gmail hesabıma erişemiyorum

Yeni bir gmail açıp support kısmından mail at durumu anlat 1711940292 Kurtarma e postası eklememek ile büyük yanlışlık yapmışsın
  5. AGUMBA

Şimdi şöyle bir durum var Y kuşağı nekadar sızlanıp şikayet etsede şu an en genç Y kuşağı bile 25 yaşında yani 2 gün şikayet eder 2 gün eder ama 3. Gün kalkıp çözüm bulmak zorundadır çünkü hayatının en önemli zamanlarında şu an ama Z kuşağının en yaşlısı 24 yaşında olduğu için bu kabullenip...
  6. AGUMBA

Şimdi bu yazdıklarının hepsini tekrar oku ve dürüstçe kendi kendi bir düşün sence Z kuşağı senin yazında yazdığın gibi objektif bir şekilde düşünüp ince eleyip sık dokuyor, gerekli araştırmayı yaptıktan sonra mı başklarına danışıyor yoksa direkt hazır bilgiye en kısa yoldan nasıl ulaşırım diye...
  7. AGUMBA

Adamsın hocam çok tenk yu
  8. AGUMBA

Teknoloji kuşağı falan diyoruz ama bana göre biraz fazla armut piş ağzıma düşçüler. Forumda da örnekleri çok fazla var Google den 2 dk da araştırma ile bulabileceği şeyleri gelip buraya yazıp millet benim için baksın bana söylesin kafasında olanlar var belki bunu bilinçli yapmıyor ama sorun da...
  9. AGUMBA

YouTube premium'a zam geldi...

Şimdi papara geri ödemeli satılık kaç TL oldu
Top Bottom