Arama sonuçları: *

1. ARDACD

YouTube kasıyor ama kasmıyor

Selam. Ben (bilgisayarda) direkt YouTube sayfasından video izlerken bazen 720P60 da bile fazla kasabiliyor. Fakat Google'da yapılan arama sonucu olarak çıkan videoları YouTube üzerinden değil Google üzerinden izlediğimde 1080P60 da bile en ufak takılma olmadan izleniyor. Brave kullanıyorum...
  2. ARDACD

Yaptığım CS:GO editi nasıl olmuş?

Bencede o üstteki video manyak uğraşılmış.
  3. ARDACD

Hak ettim artık önce 1.6 sonra source sonra GO artık 2 beklemeleri bence normal.
  4. ARDACD

İşte o baya bir zor ne evde internet ne cs2 açacak sistemim yok ama eğer youtube'da cs2 gameplay videoları bulabilirsem yaparım neden olmasın.
  5. ARDACD

Yani ben bu yaptığım son 2 editinde shitpost ile alakası olduğunu sanmıyorum ama belki ilk yaptığım cs 1.6 editi shitpost sayılabilir.
  6. ARDACD

10FPS render sanırım. Yani güzel bence aslında. 10FPS render'lı bir video daha.
  7. ARDACD

O video hala erişilebilir ise paylaşmanız bizi mutlu edecektir.
  8. ARDACD

Aslında Fight yazısı ve arkaplan müziğinin yerine şu "KORDHELL - SCOPIN scream" koyacaktım hatta koydumda ama sonra elimde bu videodaki müziğin olduğu geldi ve bunu koyma kararı aldım sonra ikisinide karşılaştırıp bu paylaştığım videoyu daha güzel buldum.
  9. ARDACD

Az ama öz, kısa ama güzel. 1696103334 P90 daha kolay kullanıyorum o yüzden sabit P90 ile ilerlemiştim. AWP tarzı hile sayılacak silahlar zor geliyor.
  10. ARDACD

Niye hakaret ediyorsunuz gerek yok ki beğenmediyseniz kötü demeniz yeterli üzüldüm şu an beğenmediniz diye hakarete yöneliyorsunuz.
  11. ARDACD

Atabilirseniz atın editinizi görelim ne kadar beceriklisiniz? Ama zorlama yok isteğe bağlı. 1696102852 Mükemmelden uzak neye yakın?
  12. ARDACD

Derken?
  13. ARDACD

İşte sıkıntı orada Capcut efektlerini kullanmam için internet lazım fakat bende internet yok. Ve Valo ve editlerini hiç sevmesemde bu gönderdiğiniz edit hoşuma gitti bu yüzden güzel bir edit programı bulunca deneyeceğim. Tamam denemeye devam ederim ve sadece kanalımda paylaşırım buralara...
  14. ARDACD

Mesela hangi programları kullanayım? Capcut denedim ama herhangi bir edit malzemesi kullanmak istediğimde (geçiş vb.) direkt internet istiyor fakat bende internet yok bu videoyu annemin internetinden paylaştım şu an annemin internetinden yazıyorum. Movavi Video Suite/Editor Plus 2022...
  15. ARDACD

Daha kaç kere siz önereceksiniz kaç kere ben söyleyeceğim emin değilim ama. Bilgisayarım After Effects açacak kadar güçlü değil(!)
  16. ARDACD

Hayır izlenme çekmeye çalışsam bot satın alırdım forumlardan izlenme kasmaya çalışmak mantıksız sizlere sunuyorum ki iyi'mi? kötü'mü? kötü ise ne kötü bilmek için paylaşıyorum forumlarda, zaten sadece iki farklı forumda paylaşıyorum yine izlenme kasmaya çalışsaydım bütün forumlarda paylaşırdım...
  17. ARDACD

13.5 Arkadaş keşfetmiş. 1696098268 YouTube'daki diğer videoların editini yapınca editin anlamı kalmıyor iyide. Bir kere özgün olmuyor ben özgün içerik yapmaya çalıştığım için kendim çekiyorum.
  18. ARDACD

Değil 20-25 fps kayıt, 60 fps render.
  19. ARDACD

Kötü olan ne söyleyin işte bileyim neyi kötü yaptığımı ve evet shitpost daha farklı olur bu bir shitpost değil.
Geri