Arama sonuçları: *

1. A

Sosyal Platformlarda Küfür Ve Hakaret

Sağol abi umarım küfür ve hakarette düşünce özgürlüğüne falan girerde rahat rahat ez mayonez çerez yazanlara derdimi anlatim 1659049002 Ben birisinden hıncımı çıkarmaya gidiyorum abi sağol gerçekten
  2. A

Tamam abi bende onu diyorum adam küfür ettiğimi kanıtlayamazsa nolur ben açık açık adamın sülalesine sağlı sollu bir şey yapmıyorum
  3. A

Küfür ettiğim kanıtlanmadan para cezası yiyorum gerçekten Türk adaleti harika
  4. A

Abi inanılmaz saçma ya ben herkese hakaret davası açim o zaman yüzüm kızardı
  5. A

Ama dediğim gibi karşı taraf benim küfür veya hakaret ettiğimi kanıtlayamaz 1659047730 Bu durumda ne olur peki
  6. A

Teşekkür ederim ama biraz saçma geldi bu yüz kızarma olayı çünkü küfür etmiyorum hakaret etmiyorum çirkinsin kötü oynuyorsun çöp demiyorum bir şey demiyorum 1659047567 Peki efendim bir kişiye söylediğimizi belirtmesek nolur yani biz belkide kendimize diyoruz ama başkalarının görmesini istiyoruz...
  7. A

O ile başlayan hani şimdi ban falan yemek istemiyorum efendim
  8. A

Banamı sordunuz efendim
  9. A

Peki birden çok anlamı olan kısaltmalar kullana bilir miyiz sonuçta küfür edip etmediğimiz belli değil
Top Bottom