Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Z Kuşağının HASTALIĞI: Düşünememek

en iyi yanıt içeriği kısmında yazdıklarından hareket edersem : 1) kendi fikri varken başkasınınkininde dinlemesi ne zamandan beridir bir kusur olarak görülüyor bunu anlamadım 2) Eleştiri kanalı izlemesinin neresi kötü ? ya twitter da ya da ekşi sözlükte veya tv de bir başkasının yorumunu gene...
  2. Ahmet Sevinç

Instagram Instagram ve Threads takipçim yok nasıl arttırılır?

hocam at instagramını biz destek oluruz ( geri kalanıda sen yap artık içerik üretmek gibi yoksa bizde daha ne yapalım )
  3. Ahmet Sevinç

Twitter Kullanıyor Musunuz?

o ne hocam
  4. Ahmet Sevinç

Twitter Kullanıyor Musunuz?

ben hiç bir zaman kullanmadım zaten her şeyi instagram veya podcastlerden öğreniyorum oda yetiyor
  5. Ahmet Sevinç

Güney Kore forumu önerisi

korecede yazı ve gündelik dil var translate kullanırsan anlaşılabilir translate kullandığın yani çok heveslenme
  6. Ahmet Sevinç

🐦 Elon Musk, Twitter'ın adını ve logosunu değiştirdi!

zamanında köpek koymuşlardı 2 güne gitmişti geri gelir o kuş
  7. Ahmet Sevinç

!!!! ADANADA ARAPÇA TABELALAR SÖKÜLÜYOR !!!

o sırada izmir :cool:
  8. Ahmet Sevinç

İslam odaklı DC sunucusu

Şimdi kesinlikle bir şeyi kabul etmenizi istiyorum kesinlikle saygısızsınız . Arap inancı diyorsunuz ki haklısınız ama bunu hakaret anlamında söylüyorsunuz , sizin neye inandığınız umurumuzda değil ama gidipte bize hakaret edemezsiniz . Biliyorum her Müslüman dört dörtlük değil bu yüzden...
  9. Ahmet Sevinç

1 kişiye bedava 3 aylık nitro kodu vereceğim

peki nitrodan game pass ucuza almamı mı yoksa game pass ile ucuzundan hakkımı kaybetmelimiyim
  10. Ahmet Sevinç

1 kişiye bedava 3 aylık nitro kodu vereceğim

bende game pass aldım bana neden vermiyor
  11. Ahmet Sevinç

TWİTER ERİŞİM KISITLIĞINDA KULLANA BİLECEĞİNİZ VPN LER

çözümü sunuldu forumda gerekte kalmadı bence
  12. Ahmet Sevinç

Neden? Twitteri Neden Kapattınız...

iyice alıştıkalrını düşümüyorum şahsen bu özgür basını kısıtlamayada giriyor ve bu beni acayip rahatsız ediyor ne yani her büyük olayda özgürlüğümüz engellenecekse ben baştakilerin yönetimi yapamadığını düşünürüm ve bence bir hesap paylaşım yaptımı tıpkı yavaş mod gibi olsa güzel olur veya...
  13. Ahmet Sevinç

Kız isteme şartları sosyal medyada viral oldu

pov: evlenmemek için bahane arıyorumdur 😂
  14. Ahmet Sevinç

İnternet düzeldi mi ?

ben hala youtube açamıyorum mantıksız bi şekilde
  15. Ahmet Sevinç

Steamde Arkadaşım Yok , Göstermelikte olsa orkadaş olmak istiyen varmı ?

1135441421 belli günlerde çağırırsanız her oyuna gelebilirim ( kütüphanemde bulununlardan)
  16. Ahmet Sevinç

Youtubede yorumlar gözükmüyor yardım edin

biri daha konu açı bug var galiba ama bende yok :ROFLMAO:
  17. Ahmet Sevinç

Youtube Yorumlar Yok Oldu

bende yorumlar var hala 🥳
  18. Ahmet Sevinç

Youtube Reklamsız İzleme Mümkün Mü?

böyle uygulamalar var farklı farklı ama her birinin önemli eksileri ve artıları var ben bi haber sitesinde görmüştüm yasak değilse atarım
  19. Ahmet Sevinç

Beni hunharca eleştirin

senin yüzünden bağımlılığımız arttı 😂 teşekkür ederim biraz toxic yazmış olabilirim eleştirileri ama bunu dikkate alman ne güzel
Top Bottom