Arama sonuçları: *

1. Akut Yelmas

İnstagram story atarken ''Bağlantı Bekleniyor'' sorunu

Story atacağım fakat farklı internetleri denememe rağmen bu sorun var. Ne yapabilirim?
  2. Akut Yelmas

Spotify'dan İnstagram'a şarkı story'si atıldığında kalite düşüyor

Bunun bir çözümü var mıdır? Spotify üzerinden söz ile instagrama şarkı storysi attığım zaman sanki screenshot alınmış gibi bir kalitede atılıyor story.
  3. Akut Yelmas

İnstagramda ''X kişisi, X ismi ile instagramda!'' diye bildirim geldi?

Çok tedirgin değilim zaten de hocam niye böyle bir şey olsun anlam veremedim. Teşekkürler yine de cevap veren kişilere.
  4. Akut Yelmas

Beni neredeyse kimse aramıyor hocam. Demokratik Kongo Cumhuriyetindeki siyahi abilerim bile aramıyorlar.
  5. Akut Yelmas

Hocam fake hesap açsa bile ismi tanıdığım biri olur. Adamın ismi yabancı bir isim. Öyle olmuş olabilir desem de yabancı isimli biri beni nereden bulsun alt komşum beni tanımıyor daha.
  6. Akut Yelmas

Rehberimde kayıtlı olmayan biri bu. Dikkatimi çekti instagrama girdim. (x değişken.) ''Rehberinde kayıtlı olan X, Y ismi ile instagram'da'' diye bildirim geldi. Kayıtlı olmadığından çok net eminim yabancı bir isim. Neden böyle olmuş olabilir?
  7. Akut Yelmas

Bugün benim doğum günüm gençler

Patlıcan yaptım yicenni?
  8. Akut Yelmas

şifresi unutulan gmail geri getirilirmi?

sanırım yedek e posta girmedim
  9. Akut Yelmas

şifresi unutulan gmail geri getirilirmi?

Sorum başlıkta. Gmaili hatrlıyorum ama şifre yok. Gmail girili bir cihazda yok yani onay mailide gelemez. Başka bir yöntem varsa bildiğiniz aydınlatırsanız sevinirim
  10. Akut Yelmas

Youtubede eskiden kalan bir hesap nasıl kapanır yada bulunur?

nasıl geçeceğim destek kısmından değilmi?
  11. Akut Yelmas

kendi kanalıma telif nasıl atabilirim? 1631987932 yada atarsam sıkıntı olurmu sonuçta benim ve hala aynı oturuyorum
  12. Akut Yelmas

Çok eskiden bir hesap açıp video paylaştım şimdi onu silmek istiyorum onun için bana gmail lazım. Şifreyi biliyorum ama gmaili bilmiyorum. Nasıl bulabilirim ?
  13. Akut Yelmas

İnsagram Hesabımmı çalındı?

Bu arada Dediğini yaptım gerçekten çalınmışmıdır ama? 1630179148 Zaten mail 28 temmuzda gelmiş ve instagramdan bakınca ačmaya çalışan hesaba hesap boş bi hesap 1630179202 Ben kimseye küfür etmedim ne alaka anlamadım? 1630179414 Trollsun galiba bütün mesajların troll gibi görünüyor 1630179471...
  14. Akut Yelmas

İnsagram Hesabımmı çalındı?

Mailimi kontrol ederken zeynep...... diye birinin hesabınıza giremediğiniz için falan falan bilmemne üzgünüz Zeynep olarak devam et dedi. Bende dalgınlıkla evet dedim. Sonra internetten arattım ve normal hesabım açıldı sizce nolmuştur?
Top Bottom