Arama sonuçları: *

1. A

Bu youtube kanalının bgbg si nasıl olur?

amerika izlenmesi fazla olursa,video 8 dk dan uzunsa 1.5-3 dolar arası olabilir
  2. A

TikTok rezillikleri bitmiyor! Bunu da gördük...

müge anlıdaki kadın olan erkek diyolardı bunun için
  3. A

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

biliyorum malesef kendi kaynaklarımız olmadığından biraz eksik bilgilerimiz var
  4. A

ben varım din ayırt etmeden kabul eden benimseyen en sevdiğim atalarımdan biri Kürşaddır.
  5. A

yok hayır müslüman olup olmaması ilglendirmiyor beni sadece favori olması için yeterli görmüyorum ama herhalde siz bir dine inanan atalaımıızı kötü görüyorsunuz
  6. A

neden favroiniz merak ettim? o kadar atamız varken
  7. A

köktürk yazıtları 1893 yılında okundu mustafa kemalle alakası yok
  8. A

elbette öğrenirdik
  9. A

rezil padişah değilde vasıfsız diyelim çünkü ittihat ve terraki yönetiyor ülkeyi
  10. A

Abdulhamid sevmeyen bizden değildir hamidiye toplarının çanakkalede olduğunu biliyormusun? balkanlarda ortodoks vs katoliklerin arasını hep açık tutup birleşmemesini sağlayan adam olduğunu biliyormusun?
  11. A

Mustafa kemal Abdulhamidin kurduğu okullarda okumuştur hatta tüm ittihat ve terraki Abdulhamid düşmanıysan zaten hiçbirşey bilmyen bir sosyal medya ergenisindir adamın etrafında hain olmayan 1 adam yoktu
  12. A

tek sebebi var her dakika insanları Mustafa kemalle vurunca onları ona düşman ediyorsunuz
  13. A

bende öyle düşünüyorum Atatürk kelimesi bile baartı.
  14. A

en büyük onu görüyorsunuz çünkü hiç sorgulamadınız
  15. A

7 düveli geç Osmanlı Herzaman Haçlı Seferlerinde Başarılı oldu 7 düvelden fazlasıydı
  16. A

Onlarca Atamızı Hiçbir zaman anmayıp sadece Tek Mustafa Kemal varmış gibi yada en üstte o varmış gibi davranan herkes boş laf yapıyor Ben mesela mustafa kemal bu ülke için savaşmıştır başlık yapmıştır ama cumhuriyetten sonrası bana göre çok iyi değildi ( Atatürk denilmesinede karşıyım Çünkü...
  17. A

İslam odaklı DC sunucusu

ben diyorum önce tedavi görmek geren sen diyorsun öleceksein demediğim şeyler üzerinden yargılamak çok zekice İslamda önce yapabildiğini yaparsın sonra ALLAH a bırakırsın olay bu oturduğun yerden bir şey olacağını söyleyen yok kafanda kurup yazıyorsun Mustafa Kemal Bu Ülke için savaşmıştır ama...
  18. A

İslam odaklı DC sunucusu

Burası benim toprağım ölsemde burada öleceğim ama sen bi savaş çıksa kaçacak insana benziyorsun Atalarım Buraları ALLAH ALLAH diyerek Fethetti ve Öyle Savundu Sen Atalarınında inandığı dine hakaret ederek atalarına ihanet etmiş oluyorsun bu topraklardan biri gidecekse oda sensin. afrikada...
  19. A

İslam odaklı DC sunucusu

Herkes kudurmuş takma onları hem inanmıyorlar saygıları yok hemde karışmaya çalışıyorlar. Arap dinine inanıyorsun diyen kudurmuşlar Batıda yükselen fikir akımlarına tapar olmuşlar kendilerinide aydın sanıyorlar en çok ona gülüyorum
  20. A

tiktok hesabı nasıl büyütülür

Dikkat çekici bir konu tabii ki daha fazla önerilecektir keşfeti tam bilmiyorum ama neredeyse tamamını izletmen lazım videoların asıl amacın bu olmalı
Top Bottom