Arama sonuçları: *

1. Arif0

Facebook Acil Yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim ?

Her yere yaz illaki bi yer döner. Cimer olur, savcılık olur, karakol olur. Sonucta hakkın var.
  2. Arif0

twitter da m*l dediğim kişi cimere şikayet etmesi :)

Bedava para işte mal çok XD (Mal varlığı olarak : D )
  3. Arif0

RARBG gibi site önerisi.

Ne güzel 50Gb yüksek bitrate'li film indirip izliyordum. Bu şekil bir site varmı ? yts mx demeyin bitrate az o sitede : D
  4. Arif0

YouTube da artık reklam engelleme kullanılmıyor.

Öğrenci gesabı saolsun 20tl. Aldım. kral a
  5. Arif0

Bi yerden sonra tam kitliyor.
  6. Arif0

Umarım bolca izleyici kaybederler de akılları başlarına gelir : D Yakında bunu baypass etmek için chrome eklentisi gelir, şimdilik bu şekilde.
  7. Arif0

Webtoon 10 coin 10tl

Dc nitro 10 coin verdi kodunu 10tl ye veririm. Steam den 10tl lik cs skini atsanız yeter.
  8. Arif0

YouTube video yükleyince kalite çok düşük oluyor

30 veya 16 fazla. Youtube a atınca onu baya bi düşürüyor biliyorum. Bide attığınız videodaki baazı yerler de bitrait düşer. Yt de bedense böyle. Örn gta 5 de bir yarışta delikli borularda hızlı giderseniz videoda bit düşüyor. Haila neden böyle bilmiyorum.
  9. Arif0

Bitrait oranı iyi mi??
  10. Arif0

Tel den yükleyince internet hızına göre yapıyor. Pc den dene.
  11. Arif0

Discord üyelerin yanına 2 tane simge koyma

Rol simgesi için yeterli seviye var sunucumda. Peki 2 farklı role 2 farklı simge koyunca neden sadece üstteki rolün simgesi gözüküyor ? Bunu değiştirmenin bir yolu varmı ?
  12. Arif0

Discord bas-konuş tuşu

Discord için mouse tuşunu bas konuş yapacağım. mouse da fazladan tuş var ve istediğim klavye tuşunu atayabiliyorum. Şimdilik ScrLk yaptım ama ileride sorun çıkarsa fps türünde oyunlarda, boşta olacak bir tuş önerebilir misiniz? ? mouse...
  13. Arif0

Twitch reklam engelleme

https://chrome.google.com/webstore/detail/twitch-adblocker-plus/lehcglgkjkamolcflammloedahjocbbg?&hl=tr Bu işe yarıyor. Arada donuyor ama yayın.
  14. Arif0

Twitch reklam engelleme

nasıl yaparım ? denediğim adblokerlar işe yaramıyor
  15. Arif0

Discord nitro takviyesi

1 hafta önce nitro aldım ve ortak kullandığımız bir sunucuya bastım. Discord bana 1 hafta sonra tekrar takviye vereceğini söyledi ama verdiği takviyeleri aynı sunucuya basamıyorum neden ?
  16. Arif0

Discord niro bedava alma

Bazen bazı şirketler işte aylık veya 3 aylık bedava nitro veriyodu. Haila öyle kampanyalar devam ediyormu ? Yada discord bazen veriyor bazen vermiyor nasıl oluyor?
Top Bottom