30 veya 16 fazla. Youtube a atınca onu baya bi düşürüyor biliyorum. Bide attığınız videodaki baazı yerler de bitrait düşer. Yt de bedense böyle. Örn gta 5 de bir yarışta delikli borularda hızlı giderseniz videoda bit düşüyor. Haila neden böyle bilmiyorum.
Rol simgesi için yeterli seviye var sunucumda. Peki 2 farklı role 2 farklı simge koyunca neden sadece üstteki rolün simgesi gözüküyor ? Bunu değiştirmenin bir yolu varmı ?
Discord için mouse tuşunu bas konuş yapacağım. mouse da fazladan tuş var ve istediğim klavye tuşunu atayabiliyorum. Şimdilik ScrLk yaptım ama ileride sorun çıkarsa fps türünde oyunlarda, boşta olacak bir tuş önerebilir misiniz? ?
mouse...
1 hafta önce nitro aldım ve ortak kullandığımız bir sunucuya bastım. Discord bana 1 hafta sonra tekrar takviye vereceğini söyledi ama verdiği takviyeleri aynı sunucuya basamıyorum neden ?
Bazen bazı şirketler işte aylık veya 3 aylık bedava nitro veriyodu. Haila öyle kampanyalar devam ediyormu ? Yada discord bazen veriyor bazen vermiyor nasıl oluyor?