Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

SİZİN İÇİN VİDEOLARINIZI EDİTLEYEBİLİRİM

Evet hocam 1734703399 Evet hocam 1734703400 Evet hocam 1734703433 Tabi özelden yazın yardımcı olayım
  2. Arthur♛Morgan

Başkalarına ait videolar olduğu için burada paylaşmaya pek sıcak bakmıyorum. Ben videoyu editlerim gönderen arkadaş beğenir yada beğenmez kaybedecek bir şeyi yok zaten ücretsiz yapacağım
  3. Arthur♛Morgan

Merhaba forum ahalisi. Birkaç yıldır video edit ile uğraşıyorum ilk başta kendi videolarım için öğrenmiştim ancak şuanda kendim video çekmiyorum. Edit konusunda iyi ilerleme kaydettim, eğer sizinde editlenmesini istediğiniz Youtube videolarınız varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. Umarım...
  4. Arthur♛Morgan

Youtube Premium İptal Edememek

Çok teşekkürler işe yaradı iptal edebildim sonunda 1690201082 Çok teşekkür ederim işe yaradı iptal ettim
  5. Arthur♛Morgan

Evet google play atıyor 1690190733 tam olarak öyle yapıyorum ama google play atıyor 1690190751 Googleplay'e atıyor
  6. Arthur♛Morgan

Arkadaşlar telefon tarifemi yenilediğim de 3 ay bedava yt premium verdiler şimdi süresi bitti uygulama para çekmeye çalıştı ama google play verdiğim gilgiler eksik olduğu için çekemedi. İptal etmeye çalışıyorum üyeliği yönet kısmından ama google playde herhangi bir abonelik görünmüyor bana ait...
  7. Arthur♛Morgan

Ucuza Spotify Kullanmak

Merhaba arkadaşlar, en ucuz şekilde indirimlerden yararlanarak nasıl spotify premium kullanırım, bu konuda bazı şeyler var nasy papara gibi şeyler üzerinden daha ucuza kullanılıyor nasıl oluyor bu işlem bilen biri söylesinde bizde yararlanalım.
  8. Arthur♛Morgan

Instagram !DÜZELDİ! Instagram Hesabım Neden Askıya alındı

Düzeldi arkadaşlar. Mail atmıştım ondan sonra mı düzeldi yoksa zaten düzeleceği mi vardı bilmiyorum
  9. Arthur♛Morgan

Instagram Hesabım Askıya Alındı

İnstagramın mail adresini biliyor musun?
  10. Arthur♛Morgan

instagram hesabım askıya alındı

Benim hesabım da askıya alındı sebepsiz yere. Napıcaz?
  11. Arthur♛Morgan

Rekabet Kurumu'ndan Facebook ve WhatsApp'a rekor ceza !

İyi iyi vekillerin arabası yenilenir bu parayla
  12. Arthur♛Morgan

Tiktok instagram twitter vs bot satın almak istiyorum öneri var mı?

Sen neden ihtiyaç duyuyorsun bot takipçiye?
  13. Arthur♛Morgan

İnstagram Gizli Hesabı Görmek

Takip ettiğim 50 kişi var ama 50 takipçi var hesap uzun zaman önce açıldı. Teşekkürler
  14. Arthur♛Morgan

Fake hesap sorun yok
  15. Arthur♛Morgan

Dostum bu işe yaramıyor, hesap bilgilerini girdiğimde "üzgünüm parola yanlış" diyor ama parola doğru aslında
  16. Arthur♛Morgan

Selam; İnstagram da hesabı takip etmeden fotoğraflarını görebilmenin bir yolu var mı? Bir iki uygulama denedim ama sonuç alamadım.
  17. Arthur♛Morgan

BUGÜN D.A FORUMUN 2. YILI

Nice yıllara diyelim o zaman
  18. Arthur♛Morgan

Whatsapp dan whatsapp aeroya geçme

şşşş sessiz ol mesaj kasıyoruz (!)
Top Bottom