Başkalarına ait videolar olduğu için burada paylaşmaya pek sıcak bakmıyorum. Ben videoyu editlerim gönderen arkadaş beğenir yada beğenmez kaybedecek bir şeyi yok zaten ücretsiz yapacağım
Merhaba forum ahalisi. Birkaç yıldır video edit ile uğraşıyorum ilk başta kendi videolarım için öğrenmiştim ancak şuanda kendim video çekmiyorum. Edit konusunda iyi ilerleme kaydettim, eğer sizinde editlenmesini istediğiniz Youtube videolarınız varsa benimle iletişime geçebilirsiniz.
Umarım...
Arkadaşlar telefon tarifemi yenilediğim de 3 ay bedava yt premium verdiler şimdi süresi bitti uygulama para çekmeye çalıştı ama google play verdiğim gilgiler eksik olduğu için çekemedi. İptal etmeye çalışıyorum üyeliği yönet kısmından ama google playde herhangi bir abonelik görünmüyor bana ait...
Merhaba arkadaşlar, en ucuz şekilde indirimlerden yararlanarak nasıl spotify premium kullanırım, bu konuda bazı şeyler var nasy papara gibi şeyler üzerinden daha ucuza kullanılıyor nasıl oluyor bu işlem bilen biri söylesinde bizde yararlanalım.