Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Donanım arşivi forum reklam saçmalığı

"Neye bakıyorsan o çıkıyor" demeyin diye konuda yazacaktın. Milletin ilk aklına gelen bu oluyor halbuki dediğin olayın bakmayla ilgisi yok.
  2. BATTLEFIELD

Discord spotify dinliyor yazısı sadece tarayıcıdan dinlerken görünüyor

Mobil uygulamadan olmuyor çünkü. Sadece tarayıcı ve bilgisayarda çalışıyor.
  3. BATTLEFIELD

YouTube'da Kwai reklamlarını nasıl engellerim

Premium al ya da adblocker kullan. Chrome'a eklemesi çok basit.
  4. BATTLEFIELD

YouTube Kanalı için kullanıcı adı önerisi

Yok biraz düşününce bunlar aklıma geldi.
  5. BATTLEFIELD

YouTube Kanalı için kullanıcı adı önerisi

Sen biraz daha resmi bir şey arıyorsun herhalde. Live4Football Scorer FutbollFlip Benim aklıma gelenler.
  6. BATTLEFIELD

Spotify Vs Youtube Music

Spotify daha kullanışlı geliyor bana hazır orada kütüphanem de olduğu için Spotify daha çok hoşuma gidiyor şimdilik ama Youtube Music alınca Youtube Premium da geliyor. Onun da ayrıcalığı güzel oluyor tabii.
  7. BATTLEFIELD

Nickname önerisi (yardım)

Çelebi II. Yusuf (2. nciyi "second" diye okuyabilirsin daha havalı olur.)
  8. BATTLEFIELD

Discord için telefon doğrulama kodu nasıl alınır?

Hesap güvenlik ayarlarında "iki aşamalı kimlik doğrulama" var. Bunu SMS yoluyla doğrulama olacak şekilde aktif edebilirsin.
  9. BATTLEFIELD

Saçını Ayıran Autotune'un Dibine Vurmuş Rapçi Kim?

https://www.google.com/search?sa=X&biw=1600&bih=789&sxsrf=AOaemvIQxpGdXeZ-KiKyjbkQPtrhv5eQ0Q:1636646831826&q=Bar%C4%B1%C5%9F+Murat+Ya%C4%9Fc%C4%B1&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLVT9c3NEypSilLK4uvVIJw0wwNc0sqy4y1xLKTrfRLyoAovqAoP70oMdcqObG4ZBGrqFNi0ZGNR-cr-JYWJZYoRCYemZ98ZOMOVsYJbIwAZYUVxFYAAAA Sanırım bu.
  10. BATTLEFIELD

Uygun Fiyata Satılan Netflix Hesabı

Papara'da sanırım indirimle 25 TL'ye geliyormuş. Bu kampanyada 21 TL'ye geliyor. İkisi de gayet güzel kampanya, bu kampanyalardan yararlansanız olmaz mı?
  11. BATTLEFIELD

Uygun Fiyata Satılan Netflix Hesabı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vodafone-pay-dijital-platform-kampanyasi.459693/ Şu kampanya ile 13 veya 21 TL'ye satın alabilirsiniz.
  12. BATTLEFIELD

Youtube premium için arka planda video nasıl indirebilirim ?

Cihazla ilgili olabilir çünkü ben arka planda indirebiliyordum yanlış hatırlamıyorsam.
  13. BATTLEFIELD

Youtube premium için arka planda video nasıl indirebilirim ?

Tam konuyu anlayamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?
  14. BATTLEFIELD

Netflix Nasıl Alınır(Ucuz)

En düşük plan için 17 TL'ye gelmiş oluyor. 41 TL'lik planı alırsan 31'e gelmiş oluyor. 31 de güzel fiyat bu arada.
  15. BATTLEFIELD

10 TL 10 TL'dir. Hiç olmamasından daha iyi. Ayrıca 17 TL'ye geliyor işte Netflix.
  16. BATTLEFIELD

Şu anda Vodafone Pay kampanyası var. Şuradan detaylara bakabilirsiniz;https://www.vodafonepay.com.tr/kampanyalar/vodafone-pay-dijital-platform-kampanyasi.php Size ödediğiniz ücretin yarısı tekrar ödeniyor (10 TL'ye kadar sadece). Böylelikle bir nebze olsun daha ucuza alabilirsiniz. (Örnek...
  17. BATTLEFIELD

Discord aboneliklerinin fiyatı düştü

Fiyat düşme değil de özel fiyatlandırma zaten. Almamız gereken normal fiyatlar.
  18. BATTLEFIELD

PC'de Instagram'dan Çıkış yapıyorum yine geliyor

Google hesabınızdan şifreler bölümünden kayıtlı İnstagram şifrenizi kaldırın. Bir de çıkış yaptıktan sonra tam olarak çıkış yaptığınızdan emin olun çünkü bazen giriş bilgilerini kaydedebiliyor.
Top Bottom