Arama sonuçları: *

1. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Dediğim gibi en fazla yapacakları iş banlamaktır dava vs. şeylerle uğraşmazlar.
  2. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Kanka bak bunların hepsi eleştiri sayılabilir işte hani diyorum ya itopyanın yorumuna incehesap daha hızlı veya güvenilir yazmak gibi bir şey bunlar. Sen orada ben ürünü ekliyorum dolaba ama satış için gardroba veya letgoya yönlendiriyorum dediğin için böyle yazmışlar sana.
  3. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Kankam dediğin şeyde o kadar çok düşük olasılıklar var ki senin demene göre google da şirkete kötü yorum yapmak veya itopyanın google yorumuna incehesap daha iyi diyince sana dava açılması gerekiyor.
  4. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Dolapta bazı ürünlerde sadece elden satılır yazıyorlar açıklamaya yani demem o ki bundan dava açmazlar gerekli aksiyon da en fazla dediğim gibi hesabını banlarlar o kadar.
  5. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Bundan dava açılsaydı şu an dolabı kimse kullanmazdı emin ol. O kadar çok belki demişsin ki 1/10000000 olasılığı düşünüp cevap vermem gerekiyor. Dolaptan bu şekilde kullanan kaç kişi var hangisine dava açılmış acaba ki bunu kanıtlamak da zor değil emin ol dolap en fazla hesabını banlar geçer...
  6. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Nasıl bir maddi zarara uğratmış nasıl kanıtlayacaklar zararı vs. imkansız olan şeyleri olabilecek gibi göstermenin anlamı yok. Çok zor ve düşük bir ihtimali olabilir gibi göstermek saçmalık. Kaç kişiyi yanılttı veya kaç kişiyi oraya yönlendirdi vs. bunları kanıtlayacaklar da maddi tazminat...
  7. B

Trendyol Ne Demek İstedi

Çünkü biri gardropsun daha iyi olduğunu yani fikrini belirtmiş. Sen ise dolapta açıkça yazan ve senin kabul ettiğin sözleşme gereği ürünün satışını farklı platforma yönlendirdiğinden dolayı böyle bir yorum yapmış. Dava açmakla uğraşmazlar büyük ihtimalle ama hesabını banlayabilirler bulurlarsa.
  8. B

Recep Baltaş'ın Yorumu

Ne olursa olsun gerek yok. Yazdığın yorum eleştirici bir yorumken kıyaslamaya giriyorsun gerek var mı yok.
  9. B

Recep Baltaş'ın Yorumu

Bazı şeyleri anlamıyorum mesela en başta neden technopat kurucusunun videosunun altına Abdullah abi böyle yapmaz yazıyorsun ? Yani amaç belli burada olay çıksın da bende konu açayım falan mı ? He verdiği cevap mantıklı demiyorum ama senin yaptığında mantıklı değil.
Geri