Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Mr.Beast videosu fake iddaası ?

Burak Güngörün en büyük başarısı Mr.Beastten yorum almasıdır
  2. Beşiktaşlı Reyna

Instagram için analiz programı önerisi

İos kullanıyorsan önerim var ama android kullanırken hiç birine güvenemedim
  3. Beşiktaşlı Reyna

Başın saolsun Türkiye'm Karanlık Çağ'a hoş geldin. Doğru haberi yayana HAPİS.

O kadar haklısınız ki, bir tek bakıyorum Alparslan Türkeş zamanında güzeldi. Ve biyerde okudum ne kadar doğru bilemem. ''CHP Atatürkün kurduğu gibi kalsaydı ben MHP'yi kurmazdım'' demiş. Keşke MHP' de öyle kalsaydı.
  4. Beşiktaşlı Reyna

sustuğumuz için daha da kötü oluyoruz. Baş kaldıran cezaya maruz kalıyor
  5. Beşiktaşlı Reyna

20 yıldır baştalar. 2014'den beride ülkeyi maf ettiler iyice. Cidden Gençliğe hitabeyi içimden okuyorum bu ülkeden gidecem dediğim zaman. Ulu Önder Atatürk gençliğe hitabesini yazmasa, şimdiye gitmiştim.
  6. Beşiktaşlı Reyna

Yok daha öncede yorduda baş kaldıramıyoruz. Aslında bu bizim suçumuz, neyse fazla konuşmicam silivri soğuktur
  7. Beşiktaşlı Reyna

Kimse kusura bakmsın. MHP desteklerdim ama cidden artık yordu. Artık bitti yani, senelerdir haytımızı bu 2 parti yönetiyor
  8. Beşiktaşlı Reyna

İnstagram şekilli story atma

O zaman anlatsın kral :D
  9. Beşiktaşlı Reyna

İnstagram şekilli story atma

Arkadaşlar merhaba, instagram'a şekilli story atanları görüyorum nasıl yapıyolar bilmiyorum bunları öğrenmek istiyorum. Yardım eder misiniz ? Anlatırsanız konuda SS'li bir şekilde herkes yararlanır
Top Bottom