Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

YouTube'a Video Atmak İçin Kayıt Programı Önerisi

Halihazırda Xbox Game Bar'dan kayıt alıyorum ama videolar bulanıklaşıyor. Daha iyi bir öneriniz var mı ücretsiz?
  2. CesarVialpando

YouTube'a Nasıl Shorts Video Atılır?

Yok AMD var bende
  3. CesarVialpando

Mesela FPS kaybım olmadan veya az FPS kaybım olacak şekilde nasıl ekran kaydı alabilirim? Daha sonra bu kaydı nasıl kırparım? Arkaya müzik nasıl ekleyebilirim?
  4. CesarVialpando

Aşağıya linkini bıraktığım tarzda YouTube'a shorts BeamNg videoları atmak istiyorum. Bu işe sıfırdan başlayacağım. Hiç bir bilgim yok yani. Önerdiğiniz eğitici YouTube videoları veya rehberler varsa atar mısınız? Veya sadece kendiniz de anlatabilirsiniz.
  5. CesarVialpando

Instagram gizli hesapları görme

Dostum postegro var ama bu yaptığın pek hoş bir davranış olmaz. Eğer bunu umursamıyorsan gizli hesapla gir postegroya yoksa hesabının şifresi değişiyor kendi kendine. Bir arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum.
  6. CesarVialpando

Sosyal medya üzerinden algı yönetimi

Merak ettim. Rezervasyon alayım.
  7. CesarVialpando

Only fans ne işe yarıyor?

Yorma kendini sen. Bu konu da kapansın gitsin.
  8. CesarVialpando

Adam merak ediyorsa girip Google'dan aratabilir. İki üç mesaj kascam diye böyle şeylere gerek yok. Şimdi sen s-
  9. CesarVialpando

Çoluk çocukla uğraşıyoruz yemin ederim ya neyse daha fazla uzamasın hadi güle güle. 1628004264 Evet knk dolu yapan sizsiniz hadi Allah'a emanet.
  10. CesarVialpando

Aynen knk ben boş yapıyorum siz dolu yapıyorsunuz. Ne duyar kastınız be.
  11. CesarVialpando

Boş yere duyar yapma.
  12. CesarVialpando

Boş konu. 1628003264 Google denen bir şey var yaz arat.
Geri