Arama sonuçları: *

1. Clayz

İnstagram nick hakkında

Dostlar selam uzun suredır kullandıgım her turlu mecrada nıckım var ama nıck alındıgı ıcın uzatmalı kullanıyorum son harıfımı nıckı kullanan hesabın takıpcısı takıp ettıgı kımse yok gızlı hesap buyuk ıhtımalle acıldı ve suanda kullanılmıyo hesabı herhangı bır sekılde kapattırabılırmıyım ya da...
  2. Clayz

Youtube'a Nasıl Baslanmalı

hocam pekı yok su hastag felan onemlı ufak noktalar varmı ayrıyetten algorıtma ıcın ? tesekkur ederım yanıtın ıcın
  3. Clayz

Youtube'a Nasıl Baslanmalı

Dostlar selamlar bıldıgınız uzere yuzunu gostermeden mılyonlarca ızlenıp mılyonlarca lıra kazanan kanallar var az cok burda kanalın tutması ıcın konseptın ne uzerıne oldugu aklımda 2 3 tane degısık ve ızlenebılecegını dusundugum konsept var bunları yapay zeka ve az cok edıt bılgımle harmanlıycam...
  4. Clayz

Yardım Markalardan Firmalardan Nasıl Sponsorluk İsteyebilirim.

hocam yanlıs anlamada bellı bır kıtlen yoksa yuzune bakmazlar
  5. Clayz

Sahibinden Param Güvende

hıc kullanmadım cok kısı teklıf ettı kabulde etmedım ben sahsen guvenmıyorum asla
  6. Clayz

Sosyal medya kullanmak bağımlılık yapar mı?

sıgara ıcmeden oncede fıs dıyorsun ama oyle olmuyor
  7. Clayz

İnstagram'da Hikaye Paylaşamıyorum ( IPHONE )

bı ara benım cıhazdada oluyordu ıos deıl her neyse ne yaptıysam olmadı en son uygulamaya guncelleme gelmıstı oyle duzeldı 10 gun falan oyle kalmıstı
  8. Clayz

Only Fans Abonelik sıkıntılı mı

bende telegramdan ızlıyorum o kadar para vermek bana gore cahıllık ılk abonelık 80 centı hocam ondan denedım teskkurler 1712793611 hocam bendekılerde paylasıyo ama az cok bırde ılk abonelık 80centı ondan denedım bu arada telegram kanalının lınk varmı bendekı sarmıyorda :D
  9. Clayz

anladım hocam tesekkurler
  10. Clayz

hocam taklaya gelmeyız dımı aklıma su ıcın takıldı zamanında papara dan kumar sıtelerıne cekım yada alıs yapanlara 20k ceza yagıyodu 1712789453 hocam odeme ıcın kuskulandım 1712789466 hahahahahah 1712789532 ozgurluk bellı bır seyden sonra kısıtlanıyor hocam maalesef :d
  11. Clayz

hocam ılk abonelık 80 cent rastgele patlatırım :DD fakat sorunun cevabı ne ? :DDD
  12. Clayz

hocam lazım :DD ama sorunun cevabı ne?
  13. Clayz

Selamlar hemen konuya geceyım ulkemızde erısım engelı yıyen onlyfanse hala ıcerık uretıcılerı var bunlara abonelık almak sıkıntı cıkarırmı arkadasım yakın zamanda aldı sıkıntı cıkmadı ama fazla merak ... her neyse bilen varsa soylerse ıyı olur papara/ininal gıbı kartlar hala gecerlı sıtede ama...
Top Bottom