Arama sonuçları: *

1. D

Discord silinen kanalı geri getirme

Discordda oe arkadaş şaka olarak sunucumda ki bi odayı sildide geri getirmenin bi yolu var mı odada yazılmış mesajlar benim için önemlide 1724598922 Discorda falan yazsam geri getirmenin bir yolunu bulabilirler mi acaba
  2. D

Whatsapp ta profili gözüküyor ama mesaj gitmiyor

Maalesef yani aramadan netleştiremezsin
  3. D

Benim durum özele kaçıyoda durum öyleyse eğer normal aramalardan engellediğinde whatsapptan mesaj yazabiliyorsun mesajlarda gidiyor ama wp aramasıda dahil aramalar çalmadan direkt meşgule düşüyor engellendiğini burdan anlayabilirsin
  4. D

Pc de discord sohbetin medyasını nasıl açarız

Yayın değil normal özel sohbet ettiğimiz kişilerle olan konuşma kısmında whatsapp gibi gönderilen şeylerin toplu bulunduğu medya kısmı varya discordda da amabu telefona özel bilgisayardan yapılıyorsa bilmiyorum nasıl yapılıyor diye sordum 1717874040 Çok teşekkür ederim
  5. D

Pc de discord sohbetin medyasını nasıl açarız

Bilgisayarda telefonda olduğu gibi bir sohbetimizin medyasını açabiliyor muyuz bi yolu var mı bunun ?
  6. D

Discord izinsiz para çekimi yaptı neden?

Evet 1711828607 garip olan iki kere aynı dakikada çekim olmasıydı o zaman pazartesi tekrar kontrol sağlarım ama nitro üyeliğini sonuçta 3 ay sonunda bitirebilirim değil mi 1711828628 O zaman pazartesi iade edilir sanırım
  7. D

Discord izinsiz para çekimi yaptı neden?

Discord için bir siteden 3 aylık nitro aldım verilen link üzerinden discorda yönlendirildim nitro etkinleştirmek için discordda kendi kartımı eklemem gerekiyodu discord güvenilirdir diye ekledim ve zaten ordada ücret kısmında da 0.00 TL yazıyodu nitroyu hesapta aktifleştirdikten sonra banka...
  8. D

Discord nitrosu olan arkadaşa hediye gönderirken ucuza mı gider

Discord nitrosu olan arkadaşıma hediye avatar göndericemde nitroyla daha ucuz olması muhabbeti var hediye gönderirken benim için mi geçerli bu yoksa arkadaşım için mi?
  9. D

Discordda avatar almak veya hediye etmek

Nasıl anlarız bunu peki 1711684163 Şuanda avatarların altında nitro ile daha ucuz fiyat etiketi gösteriyor ama nitrosuzda çok bi fark yok arkadaşa hediye almayı düşünüyorumda nitrosu yok öyle alsam sorun olur mu yoksa nitrosuda olmalı mı
  10. D

Discordda avatar almak veya hediye etmek

Bunun için nitro almaya gerek var mı ve alınan avatarlar kalıcı mı oluyor
  11. D

Whatsapp aero yedekleme nasıl olur

hocam pc de değil dosyalar sorun orda
  12. D

O nasıl olucak peki 1708598351 Şuna tam çözüm bulabilicek yok mu ya
  13. D

Normal wp de olanlara ne olucak peki normal wp de olan yedeği silersem eskisi gitmez mi bu sefer
  14. D

Whatsapp aero kullandım denemek için bi kaç günde burdaki sohbetinde gitmesini istemiyorum yedekleyip normal whatsapp a atma imkanım var mı acaba
  15. D

Yok yok engel atmamış olay bambaşkaymış ben paranoyaya bağladım biraz ama hallettik.
  16. D

Kankam instagramda hikaye paylaşmış hani yazmıştım üstte
  17. D

Ama sonuçta profil resmi gözüküyo yani saçma olmaz mı 1705450971 Ve şuan kontrol ettimde gözüküyor engellememişte demek ama instaya girmek için interneti açarken WhatsApp tan illaki mesaj gelmesi gerekmiyor mu sonuçta
  18. D

Arkadaşa yazdım profili hâlâ duruyo ama mesajlar gitmemiş gözüküyo bi de instadan sonradan hikayede paylaşmış hani internetide açık mesajların gitmemesinin mümkünatı var mı? Ya da bi ayarla falan mı bu şekilde oluyor? 1705448694 Yani engelledi mi mesajlarım mı gitmiyor tam olarak anlayamadım
  19. D

Capcut ta yaptığım editlerin yeri değişiyor

Youtbe a video editi için capcut kullanıyorum ancak her seferinde oluşan can sıkıcı bir sorun var mesela editi bitirdim sonradan aklıma bir şey geldi ekliyim dedim mesela ses dosyası eklediğim satırda ki ses dosyalarının düzeni hep mahvoluyor aynı şey ikinci video satırları içinde geçerli bunun...
  20. D

Bugün benim doğum günüm gençler

Bu baya iyiymiş yalnız :D çok teşekkürler ben mutlu oldum Allah ta seni mutlu etsin inşallah 1687554645 Denedim ancak sadece başlık düzeltilebiliyordu yinede ilginiz için teşekkürler
Top Bottom