Arama sonuçları: *

1. Deltanteiger

Instagram: Ruhun Şad Olsun, Maggie Smith...

Aman cikmasin be! En son Secrets of Dumbledore dan sonra zaten tum gelecek fantastik canavarlar filmlerini askiya almislar. 1727525566 Bir tek HP'da oynamadi ki?
  2. Deltanteiger

Instagram: Ruhun Şad Olsun, Maggie Smith...

Yırtık Rahibe (Sister Act, Whoopi Goldberg'in filmi), Downtown Abbey ve Harry Potter hayranlarini huzunlendirecek bir haber ile karsinizdayim... Maggie Smith, dun aksam sularinda maalesef ayni tarihte (27 eylul, Micheal Gambon da 27 eylul de ama 2023 yilinda vefat etmisti) vefat etti... O...
  3. Deltanteiger

Youtube ta video açıyorum 1920x1080 değil de 480 p gibi geliyor

Savaş yarası kardeşim, yaşıyoruz ve gidiyoruz onunla. Ona laf atsan da alınmam çünkü o bana, hayatın ne kadar adil olmadığını, şiref yoksunu ve çakal insanların dolu olduğunun hatırası. :) Bursa, Papazçeşme de çıktı olay. İlgilenirsen anlatırım :)
  4. Deltanteiger

Ya hee hee. Uza da anana ağla anana :)
  5. Deltanteiger

Klavye bebeliği yapacaksan benimle hiç konuşma. Sıfırdan ilk okul oku sen. :)
  6. Deltanteiger

Boş yapma kardeşim. İnternetin 1080p'ye geçemiyorsa, Easter Abimizin suçu ne? Boş yapma ve uzaklaş.
  7. Deltanteiger

RIP Instagram ve Roblox. Sizce sırada hangi platform var, bu is nereye gidiyor?

Allah askina, bunu bir TikTok fani olarak mi yaziyorsun yoksa subjektif olarak mi, anlayabilmis degilim! Cringe olma allah icin.
  8. Deltanteiger

Tabii, tabii. Ben sadece tiktok kapatilsin diyorum, cunku orasi resmen sacmaliklarin dondugu, arti-eksi-onsekiz "parali dansci yeri" gibi anasini satayim
  9. Deltanteiger

VPNsiz acildi mi? 1723321946 Nasil yani?
  10. Deltanteiger

Hayirli aksamlar arkadaslar, Biliyorsunuz once Instagram, sonra da Roblox kapatildi. Iki yer kapandiktan sonra aklima su soru takildi: "lan acaba bunlar bizi iyicene eski Facebook oncesi zamana mi itmeye calisiyor? Daha ne kadar kisitlayacaklar gibi Kuzey Kore gibi?" Siz ne dersiniz? Sizce...
Top Bottom