Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Discord Nitro İade Etme

https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000118612
  2. DerratiX

Discord Nitro İade Etme

5 gün geçmediyse iade edebilirsin. Ama paran ya geç yatıyor ya da desteğe yazman gerekiyor gelmesi için.
  3. DerratiX

DA FORUM MODLARI İSLAMOFOBİK

Kerem gorse bu konuyu ne gulerdi.
  4. DerratiX

Youtube kanal önerisi

Zade cok sariyo
  5. DerratiX

Discord için otomatik dil çevirme var mı?

Belki real-time speech to text olayları vardır ama tam bilemiyorum. Zoomda olması lazım öyle bir olayın ama discord için 3. parti bir yazılım gerekli büyük ihtimalle. Öyle bir şeyde bedavaya var mı emin değilim.
  6. DerratiX

HUGOLA hacklendi mi?

Tuhaf değil hocam. Onlar gerçekten var olan çinin kullandığı bir mail sisteminin e-postası. Çinden reklam almak için kullanıyordur. https://mail.163.com/
  7. DerratiX

HUGOLA hacklendi mi?

hakkında kısmında e-posta mı var ki? Profil fotoğrafıda analog korkunun bir kısmı için yapılmış olabilir ki arkadaş yukarıda nereden geldiğini söylemiş.
  8. DerratiX

HUGOLA hacklendi mi?

Arkadaşlar ne hacklenmesi? hayatınızda hacklenen kanal görmediniz sanki? Dümdüz bir analog korku videosu bu. Videodaki ani geçişler, Kalitenin 1990'lar tarzı olması, Bir televizyon programı ve reklamı gösterilmesi, hepsi analog korkuya işaret. Başka analog korku videoları izlerseniz onlarla...
  9. DerratiX

HUGOLA hacklendi mi?

Analog korku videosu yapmış olabilir veya bir tane ARG yapacaktır ama türkiyede sanmıyorum yapacağını :d bence Analog korku videosudur.
  10. DerratiX

Nasıl Bir yol izlemeliyim?

Günde 10 tane shorts at. Boşver videoyu.
  11. DerratiX

Youtube, İnstagram, Twitter gitti !!! Ne oluyor?

operanin vpni ile girebiliyorum ben
  12. DerratiX

Instagram Instagram takipçi sayım nasıl artar?

2000 kişiyi takip et oluyo takipçi
  13. DerratiX

Microsoft Edge kullanılır mı?

Kullanılır. Güzel tarayıcı. Bravede deneyebilirsin.
  14. DerratiX

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

Vahit Guetta abimin müziğine laf eden olursa sokak aralarında ebeveynlerinin elini tutarak yürüsünler.
  15. DerratiX

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

HADİ BAKALIM JİMDİ JİMDİ JİMDİ YOK BÖYLE BİR ŞEY HOCAM PAŞA VAHİTT DELİ VAHİTT AŞMIŞ KENDİNİİİ AMAN UZAYLILAR BİLE ONU DİNLEMİŞŞ OOHH SALLA BURAYI HOCAMM :blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
  16. DerratiX

İnstagram Da Duyduğum Müzi̇ği̇ Bulamiyorum

videoyu atsana reis dinlemeden nası bulalım :D
  17. DerratiX

Abdullah Hacıgül saat 17.00'da sizce ne videosu yayınlayacak ?

onu bilmiyordum valla reis ben yeni bitmeyim. sadece önceki konuyu gördüm
  18. DerratiX

o 9 5900x videosunu paylaştımı hatırlamıyorum. 2-3 kişinin ban yemesine sebep olmuştu o :D üşenip bakmıyorum kanala
  19. DerratiX

yüksek ihtimalle ayın ürünü 1649981568 ya da 9 5900x i a320 anakart ile çalıştırma testi
Geri