Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

MrBeast ne yapıyor ?

Ayarlara bak dublaj özelliği gelmiş. Şuanda sadece MrBeast'de var ve gayet başarılı.
  2. Dolar Bey

MrBeast ne yapıyor ?

Takip etmiyordum ama bakayım dedim ve 115 milyon abonesi varmış. (Hepsi toplansa Yunanistan fethedilebilir.) Asıl olay ise videolarında harcadığı milyonlarca dolarlar, adam marketlere giriyor çember çiziyor içine sığdırdığınız her şey sizin diyor, bir yere kadar gerçek olabilir ama bu kadar...
  3. Dolar Bey

Discord'da banlandığım sunucuya nasıl girebilirim ?

En azından destek amaçlı girmek isterim sevdiğim bir youtube kanalı ve forumu var.
  4. Dolar Bey

Reklam sayılırmı bilemiyorum,olay şöyle; Ceza'nın o akşam konseri vardı ben bileti almıştım (Bu konser sanaldan) ama bir süre sonra bi olay oldu ve keyfim çok kaçmıştı. Bende bilet boşa gitmesin diye birisine vereyim dedim,arkadaşım olmadığı için discord sunucularının birinden birisine...
  5. Dolar Bey

DA Güzel taktik deneyeceğim.
  6. Dolar Bey

@ScroysT @rdeM @Reaned Yine banlandım 🥳 Neymiş efenim kuralları okumaMIŞım OKUDUM ama uygulama reklamı yazmıyordu.
  7. Dolar Bey

Arkadaşlar sa Discordda SÖZDE reklam yaptığım sunucudan kalıcı olarak banlanmıştım. (Tahminen 4-5 ay olmuştur) Bu sunucuya tekrar girmenin bir yolu varmıdır ? Reklam dediğim sunucu reklamı falan değil bi uygulama hesabı verecektim bedavaya (Bi dolandırıcılık yok vereceğim hesap ve şifre.)
  8. Dolar Bey

SDN Forum'u bırakmalı mıyım?

Evet come on bro.
  9. Dolar Bey

Discord hesabıma çık,gir yaptım girilmedi (Önemli)

Evet şifre yanlış diyor.
  10. Dolar Bey

Evet Maili kabul etmiyor şuan elimdeki tek bilgi kullanıcı adı ve sözde şifre.
  11. Dolar Bey

Hesaptan çıkış yaptım real hesabıma geçmek içindi. Sonra eski hesaptan atacağım mesajı atmadığımı fark ettim ve tekrar giriş yapmak istediğimde giremedim.
  12. Dolar Bey

Arkadaşlar acil lazım hesabıma giremiyorum. 2. hesabımdı ve önemli bir şey yapıcaktım. Eğer aranızda hack falan bilen varsa yardım etsin. Lütfen reaksiyon atmayın.
  13. Dolar Bey

Bu mailler gerçek mi değil mi bakar mısınız?

Dolandırıcıya benziyor güven vermedi.
  14. Dolar Bey

Video çekmeye devam etmeli miyim ve editler nasıl ?

Sesini duyamadım ama güzel video. ALIRIM Bİ H.O. 3K mesaj oldum bu mesajla.
  15. Dolar Bey

Youtube de yüzünü göstermeden hangi tür videolar tutar ?

TTA tarzı inceleme videoları yapabilirsin ama içerik çalmadan insanlar yüzünü göster dediğinde belirli bir abone söyleyeceksin ya da beğeni.
  16. Dolar Bey

İŞ MAİLİMİZE GELEN TEHDİT MAİLİ!!

Banada tıpatıp aynısı gelmişti işyeri olmadığı halde genelde bot olabiliyor. engelle geç çok kafaya takma.
  17. Dolar Bey

Youtube'da Kendi Çapımda Oyun Editleri Yapıyorum

Reklam bu uyarı yememek için linki kaldır.
Top Bottom