Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Edit Program Önerisi

Premiere Pro öğrenin diğer edit programları bir süre sonra hep yetersiz kalacak, yeni şeyler için başka programa geçeceksin ve sürekli sıfırdan o programı öğrenme zahmetine gireceksin. Davinci resolve da olabilir oda güzel programdır ücretsiz sürümü de var ancak çoğu şey için paralı sürüm alın...
  2. Dontaçhi

Yenilenen Letgo'yu Nasıl Buldunuz?

Eyvallah kral. İlk iki maddede belirttiğim satıcının önceki sattığı ürünleri ve verilen yorumları görebilirsek bence güncelleme forumdaki çoğunluğun aksine benim hoşuma gitti.
  3. Dontaçhi

Kesinlikle bunların geri getirilmesi gerekiyor. Ek olarak bir madde daha ekliyorum -Satış yaparken telefon numarası ekleyip-gizleyebiliyoruz. 1660059370 Evet eskisinden çok daha hızlı bir arayüze sahip. 1660059414 Al Sat için ne kullanıyorsunuz hocam? 1660059482 Kesinlikle öyle aradığın...
  4. Dontaçhi

Yenilenen Letgo çok güzel olmuş fakat eski sürümde olan bir çok şeyi kaldırmışlar. Gözüme direk çarpan eklenen-çıkarılan özellikler ; -Satıcıların eskiden sattıkları ürünleri göremiyoruz. -Bana veya diğer satıcılara yazılan yorumları, verilen yıldızları göremiyoruz -Satıcıya teklif...
  5. Dontaçhi

Brave nasıl bir tarayıcıdır?

Hocam indir kullan birkaç saat beğenirsen geçersin. OperaGX mi Brave mi diye soruyorsun Opera öneren adama Ben Brave'i soruyorum diyorsun :D Brave nasıldır deseydin ya direk.
  6. Dontaçhi

Brave nasıl bir tarayıcıdır?

OGX kullanıyorum ben. Memnunum. Öneririm
  7. Dontaçhi

Instagram fazla hesabı olan varmı

Dalga mi geciyosun canim
  8. Dontaçhi

Sosyal medya bağımlılığından nasıl kurtulunur

Silin hocam telefondan uygulamaları. Kendi iradenizi kontrol edemiyorsanız kesin çözüm bu
  9. Dontaçhi

Instagram İnstagram çöktü mü?⚠️ [DM]

Yaw gençler ayağım fişe takılmış kusura bakmayın -Mark Zuckerberg
  10. Dontaçhi

Instagram İnstagram çöktü mü?⚠️ [DM]

Düzeldi mi yoksa hala devam ediyor mu?
  11. Dontaçhi

İçerik üreticiler için yeni vergi düzenlemesi

Kardeşim konunun altına mesaj yazma vergini ödedin mi?
  12. Dontaçhi

İnstagram açılan fotoyu tekrar nasıl açabiliriz ?

bu şey değil mi ya.. ben?
  13. Dontaçhi

İnstagram açılan fotoyu tekrar nasıl açabiliriz ?

UNUT ARTIK ÖYLE Bİ FOTO YOK. :kekw:
  14. Dontaçhi

Google mı Opera mı?

Opera GX 🤌🤌👌👌
  15. Dontaçhi

Instagram İnstagram Hesabıma Sponsorlu teklifi geldi!

:D? Onlara şu fotoğrafı at
  16. Dontaçhi

Hocam "Sizin aklınızda nasıl bir rakam var" gibisinden siz sorun. atıyorum 50 verebiliriz derlerse senin de hoşuna gitmezse "hocam belirttiğiniz rakam biraz az 75 de anlaşalım" gibisinden bir muhabbet çevirebilirsiniz bence.
  17. Dontaçhi

Adamların Teklifini öğren Kaç para veriyorlar veya vermek istiyorlar bir bak. Adamların verdiği fiyatı beğenmezsen yukarı çekmeye çalışırsın. Fakat başta çok bişey beklememek lazım 500 Takipçili bir hesap sonuçta.
  18. Dontaçhi

Orman Yangınlarıyla Alakalı

A0.5 Türkçe 🤭
  19. Dontaçhi

Instagram (Çözüldü)Bu instagramda paylasilan videoyu nasıl bulabilirim

Geçen gün instagramda görüp lazım olur belki diye kaydetmiştim bırakıyım şuraya https://www.instagram.com/reel/CQv14Ophj4W/?utm_source=ig_web_copy_link
Geri