Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Youtube Premium nasıl uyguna alınır?

Revanced kullanabilirsin. Para vermeyi düşündüğüm firma milyarlarca insana ama en başta Rabbimize ve Peygamber Efendimize Sallallahu Aleyhi Vesellem'e savaş açmış bir firma. Yani, yeni Dünya düzeni hizmetkârı bir firma. Bunlara para vermem şahsen. microsofta falan da öyle.
  2. EFI Shell

Youtube Premium nasıl uyguna alınır?

Almamanı öneririm.
  3. EFI Shell

🚫 Dost Kayaoğlu Videosuna Sponsor Tepkisi Yağdı ! [ Hile Programı Sponsor ]

Dalga mı geçiyorsunuz? Zaten güncelliyorum çıktığı zaman ve ben de başka birine güncel sürüm veren birini verdim (YT sürümü birkaç gün önce eski oldu. Çıkarır herhalde birkaç gün sonra)...
  4. EFI Shell

Zaten güncel sürümlerden bahsediyordum. Ben hergün son sürümünü APKMirror ve Play Store'dan bakarım. İlk kurduğumda bile bozuk oluyor genelde. Neyse, ben rootlu ile çözdüm uzun zaman önce.
  5. EFI Shell

Günler sonra vs işe yaramıyor (en azından ben de öyle) Rootlu kullanmak kesin çözüm. Birde kibar olun.
  6. EFI Shell

MetadorProBr isimli şahıs güncel sürüm çıkarmıyor. Başka bir Github kullanıcısı var. Onunki güncel: https://github.com/AbakNacchan/revanced-extended/releases/tag/59 1712389673 Hayır, değil. Video belirli bir süre sonra yükleniyorda takılı kalıyor (parametreler de çözmüyor). Rootlu seçenek sunma...
  7. EFI Shell

ReVanced işte bu tarz şeyler için kullanılıyor (Premium alanlar da kullanıyor sırf bu özellikler için).
  8. EFI Shell

Yani ReVanced. İçinde Sponsorblock mevcut ve cidden atlıyor doğru bir şekilde algılayıp. Rootsuz kullanmak sorunlu ama. Yüklenme sorunu var.
  9. EFI Shell

🔥 İnstagram ve Facebook çöktü!

Bende ise bilinmeyen hata ve açılırsa da oturum zaman aşımına uğradı yazıyordu.
  10. EFI Shell

Atatürk'e büyük saygısızlık yapan çocuk hakkında eleştiri videom

AKP'nin İklim kanunu meclise dahi sokmadan uygulamaya geçirmesi gibi Yeni Dünya Düzeni konularını konuşmamız lazımken Kemalistleri sinir edenleri, Savaş Cebeci'yi vs. konuşmamız...
  11. EFI Shell

Twitter Kullanıyor Musunuz?

Erkan Trükten'i takip etmek için kullanıyorum çoğunlukla.
  12. EFI Shell

Gizli müşteri işini yapan var mı

Marketleri vs. gezip, fiyatları bildiren kişiler olabilir.
  13. EFI Shell

Abimle e ticaret yapmak istiyoruz ama cok şey bilmiyorız fikir verir misiniz

Çay gibi ürünleri satabilirsiniz. Alanı alıyor sanırsam yurtdışından vs. de.
  14. EFI Shell

İslam odaklı DC sunucusu

Forumdaki siyaset konularına neden bir şey demiyorsun?
Top Bottom