Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Kanka Bunu Demek Yarın Karşı Çıkan Herhangi Bir Kuruluşu Desteklerim Demek
  2. F4IRFL4Y

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Kanka Vatan Elden Gitmesin Diye Desteklerim Diyorsun Hamas Terör Örgütünü Destekliyorsan yarın PKK'yıda Desteklersin O Zaman İsraile Karşı Çıktı Aynı Mantığa Çıkıyor Ne Boş Yapıyorusn
  3. F4IRFL4Y

Aha Burada Reddetmiş Misin ? 1722601973 Valla Kanka Seninde Şu Cahillik Seviyen Beni Acayip Aydınlattı Ne Zaman Bu konu Aklıma Glese Sen Gelecen Aklıma Bana Süper Bir Kaynak Oldun Teşekkür Ederim
  4. F4IRFL4Y

ERGOJUZDERSGDERDERSADFEGOHOITERG Allahım Adam Vikipedia'yı Kaynaklıktan Reddetti Cahillik Level 100 Felan Çıldırırısın 1722601784 Teröristlerlede Gerekirse Dost Olacağını Söyleyen Arkadaş Aynen :D
  5. F4IRFL4Y

Tarih 50 Yıl Önce Filistinliler Ve Arapların Türkleri Arkalarından Vurduğunu Yazacak Ama Ona Rağmen Türklerin Arapların Arkasında Durduğu Yazacak :D
  6. F4IRFL4Y

Doğruları Söylediğin İçin Teşşekürler Ama Bu Cahiller Bunuda Reddedecektir Boşuna Uğraşma
  7. F4IRFL4Y

Başka Kaynakta Atabilirim Kanka :D Ne İstersin Paşam Sana Özel Kaynak Verim
  8. F4IRFL4Y

Kanka Sana Türk Kaynağı Atıyorum Beğenmiyorsun İsrail Kaynağı Beğenmiyrosun Ne Kaynağı İstediğini Söyle Bana Atayim Diyorum Hala Laf Sokmaya Çalışıyorsun Ne Boş Adamsın Ya Sen 1722600179 Ettirtiyorlar Kanka Baksana Mesela Hala Adama Ne İstiyon Diyorum Hala Laf Sokmaya Çalışıyor Ne Ypam Buna Şimdi
  9. F4IRFL4Y

Bana Cevap Verene Cevabını Veririm Kanka Rahat Dursunlar Bana Laf Söylemesinler Devamını Getirmem Ben :D
  10. F4IRFL4Y

Şu Şekil Patlattı Beni Arkadaş 1722599964 Modaratörler Kapatabilir Konuyu Problem Yok Cahil Arap Sevicisi İnsanlarla Uğraşmakla Efor Sarfedemem
  11. F4IRFL4Y

Kanka Sen Bana Kaynak At Demedin Mi Attım Bende Nerden Kaynak İstiyon Sana Özel Yandaş Medya Mı Atayim Yada Arap Medya Amerikan Medya Na Sarayim Paşama 1722599375 Tamam Kanka En Zeki Sensin
  12. F4IRFL4Y

Sende Tam Tersi Atalarımı Başka bir şey Gösteriyorsun Ve İsraili Savunduğumu Söylüyorsun Ama İkiside Umrumda Değil Onu ne Yapacaz Kanka 1722599178 Beni Unutmayın Gencolar 1722599183 He 1722599230 Yarın PKK İsraile Karşı Savşsa PKK'yıda Destekliceksin O Zaman Anladığım O Benim Düşmanım Düşmanı...
  13. F4IRFL4Y

Bizde Haması Terörist Olduğunu Söyledik Diye Vatan Haini Olduk Ya :D
  14. F4IRFL4Y

https://www.factcheck.org/2023/11/dozens-of-children-died-in-hamas-oct-7-attack-on-israel-contrary-to-online-claim/ https://www.hrw.org/news/2023/10/18/israel/palestine-videos-hamas-led-attacks-verified Buyur Kankam Yabancı Kaynaklar 1722599018 Ben Sanaa Savşmam Mı Dedim Nerenden Anlıyon...
  15. F4IRFL4Y

Lafta Anlatamaıyorsun Bunlara Vatan Haini İlan Ediyorlar Bizi Desteklmeiyoruz Diye
  16. F4IRFL4Y

Sen Kim Oluyorsunda Benim Atalarımı Yunan Veya Ermanistandan İlan Ediyorsun Senin de Ataların O Zaman Arap Kanka Arapları Filsitini Çok Seviyon madem Sendfe Türk Değilsin Ataların Suriyeden Filistinden O Zaman
  17. F4IRFL4Y

Tamam Sorunu Etiketle Cevaplicam Ya Kaynak Gösterip
Top Bottom