Arama sonuçları: *

1. FutFlix

Twitter TWİTTER (X) PARA KAZANMA AÇAMADIM YARDIM

Attığım resimlere baktın mı ?
  2. FutFlix

Twitter TWİTTER (X) PARA KAZANMA AÇAMADIM YARDIM

Arkadaşlar görseldeki gibi 25 günlük dönemde paylaşımlarım 5.3milyon görüntüleme aldı fakat 2. görseldeki gibi 5milyon görüntüleme şartı tamamlanmış duruma geçmedi. Belirli aralıklarla mı güncelleme yapılıyor bu duruma veya yapmam gereken bir şey mi var ? (Takipçi 8k, Premium hesap, kimlik...
  3. FutFlix

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

Kapatmazlar. Oy veren kitlenin neredeyse tamamının kullandığı platform tiktok. Aklını kullanamayan ve sorgulama nedir bilmeyen insanları uyutan oyalayan baş platform.
  4. FutFlix

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

Ah be kardeşim üst üste mesaj atma hatasını her genç erkeğin yaptığı gibi sende yapmışsın :) Tek mesaj atıp umursamaz ol ve ne diyoruz "NEXT"
  5. FutFlix

Akp li dediğim için dava yer miyim?

Bir şey olmaz. Hadi diyelim çok büyük tanıdıkları var ve polis geldi, dersin ablam altın akpli ülkemizi kültürümüzü yozlaşmaktan koruyordu destek amaçlı yazdım dedin mi ne yapabilecekler :)
  6. FutFlix

🔥Discord Nitroya Zam Geldi 🔥

Ea play pro ve xbox game pass yıllık abonelik almak gerek onlara zam gelmemişti henüz.
  7. FutFlix

Whatsappta bilinmeyen yabancı bir numaradan mesaj geldi

Bu gün de bana attı +91 li bir numara uzun zamandır sizinle iletişime geçemedim falan yazıyordu. Engel atıp geçeceksin.
  8. FutFlix

Yeni patron hızlı çıktı ! Elon Musk Twitter'da mavi tik parası alacak !

Elon abi vip paket satışlarına başlar artık. Pvp server yönetiyor sanki :D
Top Bottom