Arama sonuçları: *

1. Gordiac

YouTube'de Görünüm Koyu Tema Olarak Kalması

Bu nasıl yotube sanki uygulamadan giriyormuşsun gibi hangi cihazdan ve nereden girdin ?
  2. Gordiac

Kırılmış instagram sürümü

Ülkenin durumu malum hocam bilgisayar alsan da oyun alamıyorsun bende istemezdim korsan oyunlar oynamayın demeyi fakat oynayanıda anlayabiliyorum şuan da bir oyun 550 - 600 tl veya 10 dolarlık bir uygulama 100 tl
  3. Gordiac

Firmanında benim verilerimi iznim olmadan satabileceği anlamına da gelmez o niye satıyor o zaman ? Facebook şirketine açılan davalar hep para cezasıyla bırakıldı bakabilirsin Benim verilerimi izinsiz satan bir şirkete melek davranmak kullanıcılar içinde bir saçmalık olur . Şurada kime...
  4. Gordiac

Düşünüyorum ve yine saçma geliyor nedinini söyleyecek olursak birincisi yine her türlü şirket kazanıyor burada her yıl verileri satti diye dava açılan ve acilmaya devam eden instagramdan bahsediyoruz sen korsan sürüm kullansan bile adam senin verilerin üzerinden para kazanıyor zaten ha bunu...
  5. Gordiac

Bence bu çok saçma ya biliyorum bu kuralı fakat burada bahsettiğimiz şey ücretsiz versiyonlu bir uygulama aero'da aynı sadece kodları değişmiş durumda o kadar
  6. Gordiac

Neyi illegal acaba bunun ? Orjinalide ücretsiz emek hırsızlığı desen değil adamlar kırmış kodlarını değiştirmiş
  7. Gordiac

İnstagram bir sosyal medyadır ve kullanımı ücretsiz olmaktadır yani mantıken ücretsiz olan bir şeyin korsanı olmaz arkadaşın bahsettiği farklı bir şey teknik olarak
  8. Gordiac

Youtube Video İzlerken Reklam Kalıyor.

Youtube vanced indirip deneyebilirmisiniz eğer video başlamıyorsa telefon kaynaklı bir sorun olabilir
Top Bottom