Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Günlük 2000 tane instagram hesabı açan bot

Hocam proje yapmak farklı projeyi pazarlamak farklı. Proje yapmışsınız ama nasıl pazarlayacağınızı bilmiyorsunuz. Bu konuda (sosyal medya konusunda) uzman bazı kişilere danışarak bu projenin iş yapıp yapmayacağını veya nasıl iş yapacağını öğrenebilirsiniz. Uzman olduğunu düşündüğünüz kişilere...
  2. Heath Ledger

youtube reklamlarını 2 saniyede geçme

bende var zaten
  3. Heath Ledger

harbi gidiyormuş :)
  4. Heath Ledger

Ön bilgilendirme: YT PREMİUM'UM VAR. olmayanlar için yazıyorum bunu Size bir ipucu vereyim kullanırsınız. 1. olarak reklam gelince alttaki reklam merkezine tıklıyorsunuz 2. olarak reklam engelle diyorsunuz 3. olarak da devama tıklıyorsunuz son olarak da reklam merkezini kapatıp...
  5. Heath Ledger

33 saniyelik geçilemeyen yt reklam ?

ustam biliyorsan neden izledin 33 saniyelik reklamı
  6. Heath Ledger

33 saniyelik geçilemeyen yt reklam ?

Size bir ipucu vereyim kullanırsınız. 1. olarak reklam gelince alttaki reklam merkezine tıklıyorsunuz 2. olarak reklam engelle diyorsunuz 3. olarak da devama tıklıyorsunuz son olarak da reklam merkezini kapatıp videoyu izlemeye başlıyorsunuz. Yaklaşık 2 saniyede yaparsınız bu işlemi
  7. Heath Ledger

Arkadaşımla yazışarak film izleyebileceğim bir eklenti /site önerisi

Şöyle ki netflixte olmayan film izleyeceğiz yani hdfilmcehenneminden felan oralarda çalışması lazım
  8. Heath Ledger

Arkadaşımla yazışarak film izleyebileceğim bir eklenti /site önerisi

Arkadaşlar, watch2gether gibi birlikte izleyip aynı zamanda yazışabileceğimiz bir yöntem biliyor musunuz?
  9. Heath Ledger

r/place de yardım etmek isteyenler

usta bu çakma hala anlamadın mı
  10. Heath Ledger

r/place de yardım etmek isteyenler

açılıyor mu ki?
  11. Heath Ledger

Instagram Instagram telefon numarası istiyor!

Reis eyvallah. Girdim şifreyi değiştirdim. Şimdilik sıkıntı yok
  12. Heath Ledger

Belli olmuyor mu. Kafayı sıyırdım. Neyse güvendim sana veriyom telefonu
  13. Heath Ledger

Sen mi dolandırıyon reis çabuk söyle 1646481515 Sen mi dolandırıyon reis çabuk söyle
  14. Heath Ledger

Kodu giriyorum. Umarım dolandırıcılar saçma sapan hikaye paylaşmaz. Ayrıca böyle bir durum olduğunda mailime mesaj atmaları gerekmez mi?
  15. Heath Ledger

Pc den de aynı sayfaya atıyor.
  16. Heath Ledger

Arkadaşlar kaç yıllık hesabıma bugün girmeye çalışınca (zaten giriş yapılıydı, instagram uygulamasını açınca) bir anda hata oluştu dedi ve telefon numarası girmemi istiyor. Telefon numarasına kod yollayıp onu girmemi istiyor. Ancak aşağıdaki fotoğraftaki gibi fontlar felan kaymış şekilde...
  17. Heath Ledger

telegram gruptaki kişinin numarasını görme

telegramda bu özellik ilk başta kapalı olarak gelir. karşındaki kişi özellikle açmazsa o özelliği göremezsin. ha açarsa ( ki kim niye açsın???) görebilir hatta görüntülü ve sesli arama da yapabilirsin ( telefon numarasını gösterme ayrı ayar, sesli ve görüntülü arama izin verme ayrı ayar haberin...
Top Bottom