Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Instagram dm mesajları gelmiyor

Selamlar. Birkaç gündür arkadaşımın attığı reelsler bende gözükmemeye başladı. O atıyor gitti olarak gözüküyor ama bana gelen bir şey gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim
  2. KaganKK06

Instagramdaki bu '+' neyin nesi?

Yok hocam kendim dışındakilerde gözüküyor nedense tıklamaya çalıştım olmadı. Acaba bug mu oldu
  3. KaganKK06

Instagramdaki bu '+' neyin nesi?

Instagramda bazı profil fotoğrafsız profillerde böyle + gördüm. Nedir bu?
  4. KaganKK06

WhatsApp'da çok garip bir şey yaşıyorum

Normalde wp çökünce öyle oluyor.Kimseye gitmiyor. Telefonu bi yeniden açın hocam belki değişir durum
  5. KaganKK06

Instagram "Bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamıza yardımcı ol" uyarısı

Spama filan düşüyor olabilir mi hocam.Her yere bakın bence mailde
  6. KaganKK06

Bildiğiniz eski Minecraft kanallarını yazar mısınız?

Huahwi,LeafLookRs,AzizGaming,Mavi Slime vardı sanırım
  7. KaganKK06

Instagram İstediğim şarkı yok

Selamlar.Belki bir hikaye atarım diye bazen dinlediğim şarkıları Instagramda boş foto çekip music bölümünden arkaya ekleyip nasıl oluyor diye bakıyorum.Ama bazı şarkılarda şarkıyı aratıyorum bulamıyor.Sanatçının başka şarkıları çıkıyor bi o çıkmıyor gibi.Youtube Music'te var şarkı.Bunu nasıl...
  8. KaganKK06

Instagram'da Takip Sınırı Var mı?

Hocam size takip atabiliyorlar mı banlıyken? Hiç böyle bir olayla karşılaşmadım
  9. KaganKK06

Spotify Vs Youtube Music

Youtube Music derim Çünkü,daha fazla müzik bulma imkanın var ve music yerine youtube pre al daha avantajlı reklam yok çok rahat ediyorum.Spotifyda iyi aslında ama onun iyi yanı Instaya storysi iyi gözüküyor.(Yt Musicte var mı bilmiyorum varsa söyler misiniz)
  10. KaganKK06

Instagram TAKİP İSTEKLERİNİ SİLMEK

Ayarları bir ara karıştırırken gönderilen istekler diye bir bölüm vardı kalkmadıysa oradan hızlıca silebilirsin
Top Bottom