Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Telefona DC indirme yolu var mı?

APKPure'den indireceksen internet sitesini kullan, uygulamasından indireceksen önce reklam engelleyici kur. Mobil uygulamaları adware misali reklam fırlatıyor her yerden.
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Yasakçı zihniyeti destekliyorsan önce sen bir nefes al, oksijen nüfuz etsin. Site kapatmanın çözüm olmadığını ve sadece insanların özgürlüğünü kısıtlayıp mağdur edildiğini anlamanı beklemiyorum zaten. Sadece Discord özelinde değil, BTK site kapatmak için bahane arıyor bu ülkede. Sorunların...
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Açılmayınca tahmin ettim "herhalde kapandı" diye. Denecek bir şey yok. Trajikomik durumdayız ülkece. Gülüyorum sadece :D
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

Donanım arşivi forum reklam saçmalığı

Mobil platform için; ücretsiz: Blokada 5, ücretli: Adguard. Bitti gitti. Sitede çıkan reklamların forumla bir bağlantısı yok.
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Nays rezilliği ödeme yapılmıyor.

Haklı bir serzeniş. Bende de 3D Secure başarılı olamadığında ödeme yapılamıyordu bi' ara, CVV değişimiyle alakalı mı bilmiyorum. Bir de Nays uygulaması üzerinden banka kartı ile hesaba para aktaramıyorum ve temassız özelliği de bir türlü açılmıyor. Sistemleri sorunlu çalışıyor diye düşünmekteyim.
Top Bottom