Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Snapchat Anılarını, Kaydedilenleri Kimler Görebilir?

Kardeşim eğlencesine, filtrelerle oynamak için Snapchat kullanıyor. Daha yaşı küçük ama böyle komik efektler çok hoşuna gidiyor, çocuk işte. Çektiği videoları paylaşmıyor, anılarına kaydediyor. Bu kaydedilen videoları, anıları falan kimler görebilir? Sadece kardeşimin görmesi, başkalarının...
  2. MeynnZenith

Instagramda bu tarz gruplara ekliyolar

Ayarlardan kapatabiliyorsunuz gruplara eklenmeyi. Tam olarak hangi ayar hatırlamıyorum ama sıra sıra göz gezdirince bulabilirsiniz. 1676925611 Buldum nereden kapatıldığını: Ayarlar>Gizlilik>Mesajlar>Seni Gruplara Kimler Ekleyebilir?>Sadece Instagram'da Takip Ettiğin Kişiler Bu sayede saçma...
  3. MeynnZenith

Instagram'da ki videolar kafayı yiyor

Instagram'ın kendi sorunu olabilir. Beta kullanıcısıysanız betadan çıkın ve uygulamayı silip tekrar bir yükleyin. Olmazsa telefonu yeniden başlatın, ben Instagram'da sorun yaşayınca telefonu restart'lıyorum, çözülüyor.
  4. MeynnZenith

Vp Dolandiricilari Lütfen Di̇kkat Edi̇n @valorantekonomi̇i̇ !!!

Kanka aslında o kadar da inandırıcı değilmiş. Zaten sana istek atıp sonra "Rusya'dan kod dönüştürüyoruz." demişler, bu nasıl "inandırıcı" olabilir? Kusura bakma ama senin kendi hatan bu. Düşünsene, güvenilir bir firma satış yapmak için müşterilerine mesaj atar mı, hem de Instagram'dan? Daha 40km...
  5. MeynnZenith

Microsoft Edge kullanılır mı?

Teşekkür ederim. Son bir soru, sık kullanılanlar klasörünü nasıl arama çubuğunun altına getiririm Google ve OperaGX'te olduğu gibi?
  6. MeynnZenith

Brave sevemedim ya, denedim ama.
  7. MeynnZenith

Yavaş mı, reklam engelleme özelliği kurulabiliyor mu, kullanması rahat mı? 1657004740 Brave de denedim ama çok sevemedim nedense.
  8. MeynnZenith

Son zamanlarda OperaGX'te çok sıkıntı yaşamaya başladım. Saçma sapan hatalar, saçma sapan özellikler durduk yere ortaya çıkıyor. Bu gerçekten aşırı saçma hatalara örnek vermem gerekirse: Disney+'ta içerik izleyince kaydedilmiyor, 10 bölüm izlesem yine de ilk bölümden başlatıyor her ana sayfaya...
  9. MeynnZenith

Instagram Dm Yeri Değişti

Instagram DM logosu da o şekilde. 1655987772 Beta kullanıcısı falansanız ya da güncelleme yaptıysanız bu tarz yeni özellikler uygulamanıza gelebilir. Bir hesapta varken diğer hesapta olmaması da gayet normal. Bana da arada oluyor öyle.
  10. MeynnZenith

Twitter Güvende değiliz 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

Konu hortlamış madem, ben de bir iki şey söyleyeyim. Sizin indirdiğiniz, girdiğiniz, ürün aldığınız, bir şeyler paylaştığınız vb. yaptığınız neredeyse her uygulama/site zaten kişisel bilgilerinizin bir kısmına sahip oluyor. Hani bir şey indirdikten ya da hesap açtıktan sonra "Okudum ve kabul...
  11. MeynnZenith

Instagram sadece bir hesap güncellenmiyor

Bende de olan bir durum bu. Instagram'ı hiç düzgün ve sorunsuz çalışırken görmedim. Yıllardır aynı saçma hatalarla her gün karşılaşıyorum ve çok sinir bozucu. Bunun senin kendi cihazınla falan ilgisi yok, tamamen Instagram'ın kendi saçmalığı.
  12. MeynnZenith

Instagram Butik.valorant.tr Hesabından Valorant Hesabı Alınır Mı?

Hesap ne profesyonel bir hesap ne de güven veren bir hesap. Bu tarz yerlerden aldığınız hesaplarınız ya patlak çıkacaktır ya da çok kısa bir sürede erişilemez hale gelecektir. Bu işlere bulaşmayın bence. Zaten verilen hesaplar çalıntı oluyor genelde, etik değil.
  13. MeynnZenith

Spotify çalma listelerimde sorun yaşıyorum

Dostum tam okumamışsın sanırsam. Bahsettiğim C şarkısı hiç listemde olmayan, bambaşka bir şarkı.
  14. MeynnZenith

Karışık çalma açık, Premium değil, 20'ye yakın şarkı var. Ancak bir süre öncesine kadar bu sorun yoktu. Karışık çalmadan dolayı olabilir diye düşündüm ben de ama dediğim gibi böyle bir şey yoktu öncesinde.
  15. MeynnZenith

Arkadaşlar hem telefonda hem de PC'de var bu sorun. Eklediğim veya oluşturduğum çalma listesinin oynatma tuşuna basıyorum ve içerisinden bir şarkı çaldıktan sonra ya başka bir listemdeki şarkıyı açıyor ya da hiç eklemediğim bir şarkıyı. İlk şarkıdan sonrası istediğim listedeki şarkılardan...
  16. MeynnZenith

Instagram Instagramdan çıkış yaptım girmiyor

Anladım. Tarayıcınızı ve sisteminizi yeniden başlatın. Belki öyle reset'lenince kendine gelir. Benim bu konuda pek bilgim yok, öneri veriyorum sadece.
  17. MeynnZenith

Brave nasıl bir tarayıcıdır?

Katılıyorum. Hala daha kullanmadan, şu anki durumunu bilmeyen kişiler "Yha Edge kullanılır mı abi yha kdfsdşlfksşld" falan yapıyorlar.
  18. MeynnZenith

Instagram Instagramdan çıkış yaptım girmiyor

Hata ekranının ya da mesajının fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olabilir bilgili arkadaşlar.
  19. MeynnZenith

Brave nasıl bir tarayıcıdır?

O özelliğe de baktım ama hem çok az veriyor hem de üye olurken bayağı bir bilgi istiyor. Gerek yok gibi o özelliğe.
Top Bottom