Arama sonuçları: *

1. ONURRS

Ruhi Çenet Youtube Kanalı Çalındı!!!

aynen silinmiş hepsi
  2. ONURRS

Discord Müzik Botlarından neden boğuk bir ses geliyor ?

Kanka ben pc den öyle oluyor sandım neden başta telefondan kullanıyorum demedin :) Sorun çok büyük olasılıkla telefon sürümünden dolayı oluyor dediğiniz gibi gelecek güncellemeler ile çözerler
  3. ONURRS

kanka ben luna kullanıyorum çok temiz ve net bir ses veriyor , memnunum 1709321282 Arkadaşın dediği gibi bir de yeniden bir server yarat öyle dene 1709321322 İnat ettim senin sorunu çözeceğim hahahha
  4. ONURRS

boğukluk derken senden kaynaklı olabilir mi acaba ? 1709314852 dc yi kalıntılarını bırakmadan silip tekrar yükle veya hoparlörün driverini sil tekrar kur işe yarayabilir bi dene
  5. ONURRS

LunaBot du galiba çok güzel ve kullanışlı bir müzik botudur. Çok uzun zamandır kullanırım bir sıkıntı yaşamadım , deneyebilirsin
  6. ONURRS

Whatsapp'ı başka telefona taşımak

sim değişikliği olmayacak ustam sadece telefon önceden yedekleme almıştım beni tüm gruplardan atmıştı ağır bir darbe yemiştim ondan dolayı korkum var ustam
  7. ONURRS

ustam gruplardan atma falan olur mu acaba ?
  8. ONURRS

Teşekkürler dostum bu gruptan atma mevzusunu tamamen halledersem geçerim yoksa zor
  9. ONURRS

Android den androide kanka geçeceğim telefon Samsung a32 1696155086 2 yıl önce kadar geçmeyi denedim geçtim konuşmalar durdu lakin beni tüm gruplardan atmıştı o yüzden korkum var
  10. ONURRS

Arkadaşlar şuanki kullandığım telefon Xiaomi redmi note 9 whatsappda önemli konuşmalar , önemli gruplar var özellikle hiçbir gruptan atmayacak şekilde başka bir telefona geçebilir miyim ?
  11. ONURRS

Facebook sıradışı hareketler tespit ettik

Çok kişi var bu sebepten dolayı hesabını kaybeden o zaman 1694520377 ben bir sabah gireyim dedim pat engel attılar hiçbir şey yapmadan bunun olması beni sinirlendiriyor
  12. ONURRS

Aynı şekilde bana da öyle yapıyorlar kimliği de onaylamıyorlar ne yapmamız lazım
  13. ONURRS

Arkadaşlar 2022 yılından beri hesabım bu şekilde bekliyor hiçbir şey yapamıyorum ben zaten hep aynı cihazla giriş yapıyorum bu neden oldu hiçbir şey yapmadan bunu olması gerçekten üzücü 1 yıldır kullanamıyorum bana yardım ederseniz sevinirim
  14. ONURRS

Facebook durduk yere kilitlendi

Arkadaşlar facebook'u kullandığımdan değil içinde bir sürü eski fotoğraf vs. çok var o yüzden lazım aralığın 17 sinde kapatıldı hesabım, hiçbir şekilde hesabıma ulaşamıyorum ne denediysem olmadı yardımcı olabilecek var mı ? bazı arkadaşlarda aşağıda hesabını geri almak için şu adımlara başla...
Top Bottom