Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Netflix Hanesi Sorunu!

izlemedigim bir kac dizi vardı onları bitirip bende kapatıcam üyeliği bozdu son zamanlarda
  2. Otobuscu06

Netflix Hanesi Sorunu!

hmm ilginç ben şu anda standart planı kullanıyorum ancak eğer sorun plan yükseltince çözülür ise en yükseğe geçecegim. 1739135102 olabilir hocam bende de oldu 14 günden fazla oldu pcde ama hala kullanabiliyorum
  3. Otobuscu06

Netflix Hanesi Sorunu!

hocam bende şu an tvde telde ve pcde var arkadaşımda sadece pcde var şu anki planımız en fazla aynı anda 2 cihaz izleyebilr şeklinde, plan yükseltsem sorun cozulur mu 1739134948 neden hocam ortak ödüyoruz?
  4. Otobuscu06

Netflix Hanesi Sorunu!

arkadaşlar merhaba ben arkadaşımla ortak netflix kullanıyorum ancak ekteki hatayı alıyorum çözümü nedir (arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz)
  5. Otobuscu06

Instagram Instagram Hesabım Bugta Kaldı!

Arkadaşlar merhaba instagramda 1 ay önce bir hesap açtım ve açtıgım gun sildim, ancak ne yaparsam yapıyım fotosunu attıgım yerden hesap bir turlu gitmiyor ne yapmalıyım? kaç kere sildim dondurdum ama düzelmedi 1739100433 1739100520 bu hesap hiç bir şekilde yok olmuyor 1739100615 yardım lazım...
  6. Otobuscu06

YouTube Oyun Kanal ismi önerisi?

Hadi cıstak cıstak oynatalım İyi iş yapıp iyi para kaldıralım!
  7. Otobuscu06

Konu troll bence
  8. Otobuscu06

AhmetPro
  9. Otobuscu06

Twitter Twitter (X) Kullanıcı Adımı Bulamıyorum Lütfen Yardım Edin!

Arkadaşlar hepinize merhaba eskiden pubg oynarken twitter ile giriş yapardım şimdi uzun süredir girmediğim için hesap kilitlenmiş ve kullanıcı adı istiyor ben bunu zerre hatırlamıyorum eski mesajlara maillere falan da baktım hiçbir yerde yok hesabıma sadece telefon no bağlı e posta kullanılmıyor...
Top Bottom