Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

YouTube için önerileriniz.

Gönderdim hocam. :)
  2. PurpleWebb

Çok teşekkür ederim. Sizinde yolunuz uzun ve dilediğiniz gibi güzel olsun. Linki reklam olmaması açısından PM olarak yollayacağım. :)
  3. PurpleWebb

Hocam ilk videomu telefonla çektim tripoda bağlayıp. Bunun dışında 1080p 30FPS webcamde var. İlk videom yeni aldığım sistemi ve ekipmanlarını tanıtıp, kasanin benchmark testlerini yaparak çekmiş oldum. Bir sonraki videoda tam 20 oyunda FPS testi yapicam ve neredeyse hepsi son çıkan oyunlar ve...
  4. PurpleWebb

Şu anlık bütçe ayırıp ürün temin etme konusu zor hocam ama ileride olabilir elbette. Çok şükür işim var ama maaşım farklı yerlere gidiyor şuan. Köye ev yapıyorum mesela. :) Ama bir yandan da YouTube işine başlamak istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  5. PurpleWebb

Merhabalar. YouTube'de oyunlar hakkında, bilgisayar hakkında ve teknoloji hakkında videolar çekmek istiyorum. Bu süreçte hem güzel videolar hazırlayabilmem için, hemde gelişebilmem için neler önerirsiniz ? YouTube işiyle ilgilenenler varsa tecrübelerini, kullandıkları programları vs...
Top Bottom