Arama sonuçları: *

1. QuaiWaT

İnstagram'da haksız yere hesabım kapatıldı ne yapmam gerekiyor?

maillere bakıyorlar mı ki? daha once 4 ay yanıt bekledim eski hesabımda
  2. QuaiWaT

İnstagram'da haksız yere hesabım kapatıldı ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar, başlıktan anlayacağınız üzere haksız yere hesabım kapatıldı ve çıkan ekranda daha itiraz edemeyeceğim yazıyor. Haksız dememin sebebi gerçektende öyle olması. Sevdiğim bir müzik grubu olan Linkin Park'ın profil fotoğrafını ve ismini hesabıma yazmıştım ama ''@'' ile dahil olan kısmına...
  3. QuaiWaT

Instagram hesabım askıya alındı nasıl açabilirim?

Instagram hesabım askıya alındı bende itirazda bulundum uygulama üzerinden 24 saat sonra cevap geleceği söylendi 2 haftadır cevap gelmiyor instagramdan nasıl hesabımı açabilirim veya nasıl instagram destek ekibine ulaşabilirim.
  4. QuaiWaT

Spotify hesabıma biri giriyor şifre değişiyorum ve hala giriyor.

Merhabalar, son 3 gündür spotify hesabıma istemsizce girişler oluyor ve alakamın olmadığı playlistler eklenip, şarkılar beğenilip, sanatçılar takip ediliyor ve sürekli o şarkıları dinliyor bunu hesabı kullanmayı bıraktıktan 2-3 saat sonra yapıyor. Girdiğimde farklı bir bilgisayardan müzik...
  5. QuaiWaT

Google ile nasıl iletişime geçilir?

google hesabım çalınalı 3 ay oldu ve attığım 14 tane maile hala cevap gelmedi. Adamları aramak istiyorum ama numaraları nedir googlenin? büyük ihtimalle 0850 ile başlaması lazım yardımcı olabilecek var mı?
  6. QuaiWaT

Google ücretli numarayı arasam faturaya ne kadar yansır?

arkadaşlar googlenın ücretli olmayan numarasını ariyinca ulasılmıyor ücretlisini arasam ne kadar para ödemem gerekcek?
  7. QuaiWaT

google destek epostası?

google destek ekibinin epostasını atabilecek var mı acil
  8. QuaiWaT

donanım arşivi discord banlandım

teşekkür ederim çok sağol
  9. QuaiWaT

QuaiwaT#2739 spamdan banlandım büyük ihtimalle
  10. QuaiWaT

arkadaşlar merhaba benim discord ve google hesabım calındı discordta gecenin 5 inde her sunucuya her mesajlaştığım kişiye fake steam sitesi atılmış ve coğu sunucudan ban yemişim.g görseldeki gibi saat 5 gibi atılmış her yere bundan. moderatör varsa yardımcı olabilirmi bunun gibia atacak cok ss var
Geri