Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

YOUTUBE BUG BULDUM PROGRAMSIZ

Söyle bizde faydalanalım youtube ye mail atıp gazetelerde youtube sistemindeki hatayı fark eden TÜRK genç diye manşet çıkıp bide üstüne para alma hayalleri kurmuyorsan tabi.
  2. Ragnar Adamdır

Nasıl elektronik aletler satabileceğim bir alışveriş sitesi açabilirim

hocam özelden size bir mesaj gönderdim müsait zamanda bakarsanız mutlu olurum
  3. Ragnar Adamdır

web tasarımı için az çok kodlama biliyorum ama kendime güvenip bu yola çıkamam
  4. Ragnar Adamdır

bir şey sormak istiyorum şimdi ben bu siteyi açtıktan sonra örneğin 14 pro max satıcam fiyatını falan yazıp siteye koyduğumda akakçeden araştırma yapan bir insan benim sitemle karşılaşacakmı onlar için ayrı şeyler yapmam lazımmı bunu şu yüzden soruyorum kvk dan aldığımız için cihazları bazıları...
  5. Ragnar Adamdır

instagram sitemiz var ama oraya ben bakmıyorum o yüzden biraz etkileşimsiz bi sayfa o yüzden direk olarak siteye başlayıp onun reklamını yapmak istiyorum
  6. Ragnar Adamdır

valla forumda eskisi gibi geri dönüş alamıyorum ama harbiden bu sefer ihtiyacım var youtubede falanda bulabilirim ama burda daha net anlayabiliyorum konuları
  7. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar kendi dükkanımızdaki telefon ve elektronik aletleri satmak için bir site açmak istiyorum öyle çok büyük bir site değilde daha çok uygun fiyatlı 2.el bölümü bile olan bir site açmak istiyorum satışlarımızı online yapabileceğimiz basit olsa da olur yada bunun için bana ücret karşılığnda...
  8. Ragnar Adamdır

Bir Uygulamayı Nasıl Kopyalayabilirim

:D 3 - 4 yıl önce webpage indirip tarayıcı üzerinden e okula girip notları değiştirerek göstermiştim işe yaramıştı uygulama değil de tarayıcıdan açtım
  9. Ragnar Adamdır

İnstagram neden böye olmuş olabilir?

Bi olaylar dönüyor ama neyse genel anlamda malum gündemde var bakalım
  10. Ragnar Adamdır

İnstagrama giremiyorum??

Ah be bende benlik sıkıntı var diye sildim yüklüyorum şimdi keşke baksaydım biraz genel sorun herhalde
Top Bottom