Arama sonuçları: *

1. Remi

🟠 Jahrein tutuklandı!

Ana bacı giydirdiği ve herkese dava açtığı için eleştir, bende eleştiriyorum. Adamı yaptığı ironiden tutuklamışlar bunu desteklediğin için evet muhalif değilsin.
  2. Remi

🟠 Jahrein tutuklandı!

Jahrein'in tutuklanmasını savunan kimse ben muhalifim demesin çok komik gözüküyor
  3. Remi

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

doğru dedin hocam düzelttim
  4. Remi

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

HERHANGİ BİR YASAĞI DESTEKLEYEN AKP'LİDİR.
  5. Remi

''HAKEDİLMİŞ T*CİZ'' (Leş Zihniyet!) Videosu

İç çamaşırı olduğu için olabilir mi? İsterse kısa şort giysin erkekler karışan yok ve forumdan tiksindim yanıtları okurken tacizi savunacak gibi çoğu kişi
  6. Remi

Spotify hesabım çalındı. Ne yapmam gerekiyor?

Aynısı oldu hocam bana da galiba bir yerden veri sızdırmışlar düzelttiler şimdi mail atmak yeterliymiş. Teşekkürler
  7. Remi

Spotify hesabım çalındı. Ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar, Spotify hesaplarım az önce çalındı. Spotify'a mail attım ama şu an elimde yapacak hiçbir şey yok gibi gözüküyor. Aynı mailde sanatçı hesabımda vardı çok bir şey olmasa bile hesap sonuçta. Yapabileceğim herhangi bir yöntem var mı? Mailim değiştirildi.
  8. Remi

Discord boost attığım sunucudan ban yedim discord rozetimi nasıl kurtarabilirim?

Atılan ban şaka amaçlıydı sunucuya geri girdim. Bir şekilde kurtarma yolum var mı?
  9. Remi

Twitter'da toplu engel atma yazılımı

bakıyorum ama bulamadım henüz bulursam konusunu açarım
  10. Remi

Twitter'da toplu engel atma yazılımı

Twitterda toplu engel atabileceğim bir yazılım arıyorum nasıl bulabilirim ücretsiz olması daha iyi olur ama ücretlide olur
  11. Remi

🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

Güdülmeyi savunmaya devam et bakalım nereye kadar gidecek böyle
  12. Remi

İnsanları kendi kafanda sınıflandırmaya çalışman oldukça komik ama hatayı en başta yaptın. Sana göre ahlaksızlıktır bilemem. Sen yapmazsın olur biter isteyen gitsin yapsın ahlaksızlığını burada seni alakadar eden bir şey göremedim.
  13. Remi

Ben kimsenin tarafında değilim, ben özgürlüğü savunuyorum. Tik Tok kullanan birisi Tik Tok kuralları dahilinde istediğini yapar bu seni ya da beni ilgilendirmez. Eğer sevmiyorsan uğramazsın oraya bunu da kafana sokmanda fayda var. Bunun adı ''özgürlük'' bundan rahatsız olman da senin problemin.
  14. Remi

Tik Tok kullanmıyorum kullansam bile sana ne, ne yapacaksın? Eğer görmek istemiyorsan Tik Tok indirme ve günlük yaşamına devam et bu kadar, ben kullanmıyorum. Gerçi sana senin dilinden cevap vermek lazım. Güdülmek istiyorsun bu iğrenç güdülme psikolojini bu forumdakilere yaymaya çalışma...
  15. Remi

Güdülme psikolojisinden başka psikolojiye sahip birini görmek seni tetiklemiş anlaşılan.
  16. Remi

Herkes yasaklansın diye tabiri caizse ağlamış. Gerçekler acıdır ama insanların iq seviyesini Tik Tok düşürmedi. Hep böyleydi, baskı ve yasakla bir şeyi çözemezsiniz. Bunun da bir sonu yok çünkü sizin sevdiğiniz şeyleri de sevmeyenler var. Bugün Tik Tok yarın X, ertesi gün Youtube... Neyse ben...
  17. Remi

Spotify'a şarkı yüklemek hakkında

Merhabalar, amatör olarak önceden sample alarak yaptığım birkaç müzik vardı. Bunları kâr amacı gütmeden spotify'a yüklemek istiyorum. Sample almış olmam herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ya da ciddiyeti ne kadar olur? Aldığım sample'ı hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti çünkü.
  18. Remi

discordda garip bir ekran?

Modemi resetlemeyi deneyin, çoğu kişide var bu hata.
  19. Remi

Ücretli İntro yapacak var mı

https://bionluk.com/ https://www.fiverr.com/
  20. Remi

Discord'daki sayı ban tuzağına düştüm

ulaştım supporta umarım ban yemeden kurtulurum
Top Bottom