Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

''HAKEDİLMİŞ T*CİZ'' (Leş Zihniyet!) Videosu

Hocam yazdığım yaziyi spam olarak göruyor ss atiyorum 1720825256 Bir kaç duzenledigim yer vardi ama sorun yok, spam olarak gordugu icin o sekilde paylasamadim
  2. RevenKalr

Bunu boşuna demedim hocam, Türkiye de yaşıyoruz ve büyük çoğunluğumuzun ne şekilde yetiştiğini az çok biliyoruz. Yobaz değilim ama o kadar da gevşek değilim, her şeyin bir sınırı var.
  3. RevenKalr

Yetişme biçimi hocam, bakmıyorum zaten ki çoğu arkadaşım da öyle geziyor. İnsanların çıplağa yakın gezmesi hoş değil. Soğuk havada bile öyle geziyorlarsa ben bundan rahatsız olurum. Yazın sıcağında güneşin altında abartmadan giyinenlere lafım yok
  4. RevenKalr

Çok da dolu konuşmamış, en sonda dediği (karşıda ki başkalarının özgürlüğüne önem vermeyip kendininkini isterse taciz edilmeyi hak mı ediyor diyor) TABİKİ BUNU ONAYLAMIYORUM. Ama büyük ihtimalle karşıdaki kişi özgürlüğünü düşünmediği kişilere bir şey olsa umurunda olmayacaktı, herkes ettiğini...
  5. RevenKalr

Şu Tür Bir Editi Nasıl Yapabilirim?

Bunun için after effect öğrenmelisin hocam
  6. RevenKalr

Şu Tür Bir Editi Nasıl Yapabilirim?

Genelde capcut gibi uygulamalarda hazır bulunuyor bunlar.
  7. RevenKalr

tiktok takipçi lazım

bir ölçek protein tozuna ederim
  8. RevenKalr

Tiktok videolarım 0 izleniyor

Çözmemizi istediğin sorun nedir?
  9. RevenKalr

sokak düğünü yapılması

ara polisi
  10. RevenKalr

Dershaneye 48 bin tl verilirmi

Sayısalsan bence lazım
  11. RevenKalr

OBS Bitrate Ayarlarım Nasıl Olmalı

eğer düşük abonedeysen evet youtube kaliteyi süşürüyor vp09 codec yerine avc1 kullanıyor 1000 abone ve 4000 saati geçtiysen vp09 codec kullanabiliyorsun, ama bunun bir taktiği de var tabii ki. eğer abonen düşükse videolarını 2k render alıp youtube a atarsan vp09 codeci ile atılıyor. vp09 un da...
  12. RevenKalr

OBS Bitrate Ayarlarım Nasıl Olmalı

20k bitrate deneyin hocam
  13. RevenKalr

İphone’da Tiktok Fotoğraflı video atma nasıl olur

sadece fotoğraf seçtiğinde olması lazım, girdiğindede altta fotoğraf olsun şeklinde seçenek çıkıyor zaten.
  14. RevenKalr

İphone’da Tiktok Fotoğraflı video atma nasıl olur

Fotografli video derken? Fotograf eklerken araya bir tane de video sikistir, dusenleme kismi gelecek oradan videoyu sil oyle editlersin istedigin gibi
  15. RevenKalr

Editlerim Nasıl Sizce?

bu tarz editler AfterEffect ile yapılır, diğer uygulamaları salla
  16. RevenKalr

Editlerim Nasıl Sizce?

ilk videoda graphlar çok smooth gayet iyi, devam edersen baya gelişirsin
  17. RevenKalr

10.sınıf fizik dersi isteyen gelebilir zoom üzerinde

bidaha öğren zarar gelmez:D :D
  18. RevenKalr

instagram hesabı şifresi öğrenme veya giriş yapma

kendi hesabına mı başkasının hesabına mı? hesap kendininse instagrama yaz kanıtlarsan verirler hesabı. başkasının hesabını ele geçirmeye çalışıyorsan umarım yapamazsın!
  19. RevenKalr

Youtube shorts ile artık para kazanma geldi!

Abone kasmaktan ziyade ana videolarini shortta kisa bir sekilde izletip insanlari ana videoya cekmek daha yararli olur Dedigim mantik iste Videolari short ile desteklemek
  20. RevenKalr

Youtube shorts ile artık para kazanma geldi!

Ayarini tutturursan cok daha iyi kazanilir bence
Top Bottom