Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Donanım Arşivinde Çıkan Saçma Sapan Reklamlar

Bakmıyorum ki zaten beni adam gibi takip te etmiyorlar bak bunun içinde sövmek lazım 1724744566 Çok sağol dostum düzeldi gibi bi kaç defa yeniledim çıkmadı hiç
  2. Ritim Ustası

Ben şimdi foruma mı söveyim Google mı söveyim N11 mi söveyim! Şuna acil bi el atın forum yöneticileri
  3. Ritim Ustası

Alın arkadaşlar gözleriniz bayram etsin bu seferki tam boy reklam 1724708037 Kardeş yanımda birisi olduğu zaman foruma giremiyorum artık beni sapık zannederler ** ***
  4. Ritim Ustası

İşe yaramıyor bu sorun Google kaynaklı değil sorun forumda bence benim Google reklam ayarlarına göre böyle bir reklam çıkmaması gerekiyor
  5. Ritim Ustası

Yok mu şuna bi çözüm
  6. Ritim Ustası

İşte tekrar aktif ettim düzelmedi ben bu Google un varya!...
  7. Ritim Ustası

Yahu benim bu tür şeylerle zerre alakam yok ama karşıma sürekli bu tür reklamlar çıkıp duruyor engellemek için yapmadığım yöntem kalmadı bu tür reklamlar yüzünden foruma giresim gelmiyor! Bu olay forumda bilgilerimi paylaşmayı kapattıktan sonra çıkmaya başladı tekrar aktif ettim yine düzelmedi.
  8. Ritim Ustası

İnstagram Profile Müzik Ekleme Özelliği

Benim telefon Samsung profile girince otomatik çalması daha iyi olurdu
  9. Ritim Ustası

İnstagram Profile Müzik Ekleme Özelliği

Merhaba arkadaşlar İnstagram da profile müzik ekleme özelliği gelmiş yan hesaplarda ekleyebiliyorum ama orijinal hesabımda ekleyemiyorum o özellik görünmüyor gerçi bu özellik de çok gereksiz ve saçma olmuş müzik eklediğin zaman profile girince çalmıyor sadece eklediğin müziği görüp oynatırlarsa...
  10. Ritim Ustası

❌ İNSTAGRAM AÇILMALI MI ? ✔️

Sürekli VPN açık gezmek sinir bozucu olmaya başladı bunların yapacağı işi varya
  11. Ritim Ustası

Bu duruma ağır küfürden başka söyleyecek bir sözüm yok Erdoğan bi Arap yüzünden kendi milletini karşısına aldı zaten iyice soğumuştu herkes buda tuzu biberi oldu
  12. Ritim Ustası

Türk dizilerinin içerikleri İnstagram ortamından daha beter gitsinler önce onları yasaklasınlar RTÜK ne halta yarıyor!
  13. Ritim Ustası

Bi Arap yüzünden bizde İnstagram yasaklanıyor diğer Arap ülkelerinde durum ne oralarda da yasaklanmış mı var mı bilgisi olan?
  14. Ritim Ustası

İNSTAGRAM KALICI KAPANDIMİ

Bütün siyasetçiler orada cirit atıyor yasaklar mı sence?
  15. Ritim Ustası

Kullanmıyorum sadece İnstagram yetiyor bana
  16. Ritim Ustası

Harbi saçmalık bize ne kardeşim Hamas tan! Tiktok ta o kadar pislik dönüyor o yasaklanmıyor bi tane Arap yüzünden İnstagram yasaklanıyor şaka gibi!
  17. Ritim Ustası

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Kardeş aynı şey işte sen git Hindistan da seni kovalayan ineğe taş at bakalım napıyorlar sana sen haklısın falan demezler seni oracıkta öldürürler işte din insanı böyle toxicleştiriyor din insanı kuklalaştırıyor mantıklı düşünmeye engel oluyor
  18. Ritim Ustası

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Bence dünyanın en büyük sorunu aşırı toxic dindar liderler ve bunları destekleyen aşırı toxic dindar insanlar savaşları bu kesimler başlatıyor!
  19. Ritim Ustası

Hangi VPN uygulamasını kullanıyor acaba merak ettim şimdi
  20. Ritim Ustası

Whatsapp Kendine Mesaj Atma Özelliği Kaldırıldı Mı?

Şimdi telden mesaj attım tekrar kendime PC dede göründü güncelleme gelince kaybolmuş gün geçtikçe uygulamanın içine ediyorlar
Geri