Arama sonuçları: *

1. Rosita

TikTok kullanıyor musunuz? (Anketli)

instagramın toxic iğrenç kitlesinden 1000 kat iyidir en azından kafamız dağılıyor eğleniyoruz instagramda yorumlara bi giriyosun psikolojin bozuluyo
  2. Rosita

Twitch ne kadar internet yer

mobil veriye girip bakabiliyon ne kadar internet yediğine gir bi 30 dk izle bak
  3. Rosita

Önerebileceğiniz Reklam ajansı?

tiktok ve instagram da ufak ufak videolar yayınlayın kendinizi deneyin reklam şirketlerinin iyisini bulmak zor
  4. Rosita

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

kral içinden ne kadar yazmak gelse de böyle durumlarda yazmamak en iyisi baktın mesaj atmıyorsa durucan agacım artık bu işlerde taktiksel ilerlemek gerekiyor kendini bir teknik direktör gibi yönetmen lazım. öbür türlü böyle ekilirsin
  5. Rosita

Twitter Kullanıyor Musunuz?

her sabah gazete almak yerine, twitter a ufak bakıyorum. gündem orada dönüyor. ister kullanın ister kullanmayın, illaki giriyorsun bi olay olduğunda
  6. Rosita

Instagram @donanimarsivi son story 👀

farklı bi algoritması var sanırım bana da öyle oluyor bi gün geliyor bi gün gelmiyor
  7. Rosita

bende sabah 8 akşam 6 ama o bildirim işi nasıl çalışıyor bilmiyorum. kiminin bildirimi geliyor kiminin gelmiyor. adam günde 10 15 story atıyor bi tane bile bildirimi gelmiyor.
  8. Rosita

öyle de ya önceden haberimiz olcak sürekli f5 yapacaz ya da şans olacak. böyle haber verip kendi videolarından bi soru sorsa bütün hediyeleri toplarım. öbür türlü haberim olmuyor oyunda falan oluyorum
  9. Rosita

videoları izleye izleye ezberledim yan ekranda hep açık abdullah üstad
  10. Rosita

saniyesinde yazdım inşallah bana çıkar 1669746353 ne zaman açıklanıyor
  11. Rosita

hakaret davası yardım

Dün lole Urf gelmiş diye gireyim dedim. Çocuğun teki, bütün dini milli ırki değerlere akla gelebilecek her türlü hassas şeye fütursuzca küfür etti. Seni dava edeceğim falan yazdım. Dava etmezsen diye başlayıp saymaya devam etti. Bu konuyu okuyunca o aklıma geldi.
  12. Rosita

Elon Musk Twitter'ı satın aldı !

vatana millete hayırlı olsun
  13. Rosita

Eleştiri yapacağım dava yer miyim?

herifin teki gider cimere yazar direk alırlar seni illaki başın ağrır sen bilirsin bunları bilerek başla başlayacaksan
  14. Rosita

⚠️Forumlarda sürekli aynı marka ürünleri öneren üyeler! ⚠️

Ne acayip insanlar var ya hayret ediyorum
  15. Rosita

Instagram Instagrama girebiliyormusunuz

Bende telefon değiştirdim diye sorun bende sanıyordum. Giriş yapamıyorum
  16. Rosita

youtube premium almak mantıklı mı

Papara ile 8,5tl 'ye kullanıyorum. Ben memnunum , hem reklam derdinden kurtarıyor. Hem arka planda falan oynatması iyi oluyor. 8 lira para mı hocam şu devirde
Top Bottom