Arama sonuçları: *

1. S C O

Instagram İnstagram Reels Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Bir ****** git *** ya ne anlatıyorsun sen yarrak kafası
  2. S C O

Bak işine birader ya sabah sabah ya ne kadar çok burada avukatlığı yapmayı seviyorsunuz siz ya.
  3. S C O

'' taze çekmiş :p '' diye yorum yapmış birader ne dememi bekliyorsun ne boş insanlarsın lan siz böyle sana giren giren çıkan mi? oldu sen ne atlıyorsun avukatı sanki ***
  4. S C O

Bana deme birader sevmem o tarz şeyleri
  5. S C O

O ne demek oğlum??
  6. S C O

Eyvallah, kardeşim sağ ol.
  7. S C O

Merhaba Arkadaşlar, Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım var. Gençler reels de karşıma abuk sabuk açık saçık kızlar çıkıyor sayfayı yenilediğim halde abartısız %80-%90'nı kızlar ile dolu bunun bir çözümü yok mu? Karşıma çıkmasın ağa bu tarz videolar. Ağa...
  8. S C O

Get contact güvenlimi

Bu GetContact şey değil mi? ya rehberindeki insanlar seni nasıl? kaydetmiş falan filan olayları.
  9. S C O

Sosyal Platformlarda Küfür Ve Hakaret

Orası Öyle Tabi Dostum
  10. S C O

Herkes Farkli Düşünür Elebete Dostum Lakın Ben Saygisizliga Tahammul edemıyorum
  11. S C O

Para Cezaları Bir Birinden Farklı Dostum Hakim Ne Derse O Olur Yani Ya " Devlet Hazinesine " Yatırılır Para Yada " İdari Para Cezasına Girer "
  12. S C O

Edilen Küfür " Senin Anneni Babanı Yedi Ceddini .......... Gelmişini Geçmişini ......... Doğmamış Bebegini ....... Diye Uzuyor Küfür Sizce Abartı Küfür 1659049812 Dostum Bana Edilen Hakaretde Veya Küfür De Hep Susup Ekran Görüntüsü Alıp Dava Açtım He Tabi Bana 18 Yaşında Küçük Olanlar Da...
  13. S C O

Tamam Kardeşim Allah'a Emanet Ol
  14. S C O

bir şey Olmaz O Zaman Dostum
  15. S C O

🤣🤣🤣
  16. S C O

Dostum Zaten Karşı Taraf Küfür Ettiğine Dail Elinde Kanıt Yoksa Neden? Ceza Alasın Ki..
  17. S C O

Bu durum da Hakaret Suçunun Cezası Var 2 Yıldan 3 Aya Kadar Veya Para Cezası Eğer Küfür Eden Biri 18 Yaşından Küçük İse Para Cezası Veriliyor.. 1659048003 Çoğu İnsanı Suç Duyurusunda Bulundum Hakaret Ve Küfür Den
  18. S C O

Sonuç Da Küfür Edecek Bir Kişi Bir Küfürü Ortaya Etmez
  19. S C O

Hakaret De Bir Küfür Sonuç Da
  20. S C O

Sonuçta Bir Küfür Buda Küfürün Bir Terimi Yoktur.. Sonuçta Karşı Tarafın Yüz Kızartıcı Suçlardan Birini Söylüyor Karşı Taraf
Top Bottom