Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

Hocam kusura bakmayın'da Alihanın dediği çok doğru bir tespit. Olacak işi de olduramazsın gibime geliyor. Karşı tarafı kırıcam diye mi bilmiyorum ama laflarını çok seçerek ve ayrıca çok dikkatlisin bu konuda, böyle arkadaş gibi konuşsan olucak gibi ama sıvayıp batırıyorsun gibime geldi. Ayrıca...
  2. SEmrey

Video(Yayın) İçeriği Hakkında Fikrinizi merak ediyorum 🙂

benim en küçükten en büyüğe olan hedeflerimi başarsam bile beni tatmin etmeyeceğini ve hala aynı bu şekilde kalacağımı biliyorum.
  3. SEmrey

Çoğu söylediklerine katılıyorum haklısın hocam ama maalesef güzel ekonomi şartları altında yaşayamıyoruz. İnsan hobi yapmaya bile korkar oluyor en basitinden. Bu dediklerinizi 3 yıl önceki ben olsaydı mutlu mutlu hepsini yazardı, çünkü onu destekleyecek insan vardı ve hayatı toz pembe olarak...
  4. SEmrey

Valla 20 Yaşına gelmişim hala oturup valo oynuyorum ve garip bi şekilde bazen çok keyif alıyorum. TR serverın allah belasını versin. Ben chill bi şekilde takılan yayıncı olurdum. Böyle stres yapmayacak oyunlar oynayıp video izlerdim. Ekip varsa eğer ne bileyim amongus, fein, party animals tarzı...
  5. SEmrey

Youtube reklam nasıl kapatılır?

ben hem opera gx'n kendi reklam engelleyicisi hemde u block origini aynı anda açıyorum miss
Top Bottom