Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Instagram İnstagram sayfası videolar beğenilemiyor

Gözükmüyor hocam 1733771003 Yok ya 420 küsür video olması lazım sadece 1 i böyle geri kalanı müzik ama ondan öncede öyle oldu son 4 gündür izlenmeler düştü
  2. SadeceBirisi.

Müzik te ben biraz üzgün olduğum zaman motorlu müzikli paylaşımlarda yaptım en son mis gibi hentai animeden tam kızın göğsünü açarken ordan aman aman şarkısı çıktı çok beğenildi ama keşfete düşmedi
  3. SadeceBirisi.

Yok hepsi gerçek takipçi 1733770313 Bide bazı günler 1/2 bazen 7 video atıyorum algoritmadan desem gerçi oda olmaz
  4. SadeceBirisi.

İnstagram sayfam var şuan 57.5k takipçisi var ama bazı hesaplar beğenemiyor şahsi hesabımdan denediğimde beğenilmiyor başka hesabınla denediğimde beğeniliyor bu sorun yüzünden etkileşimlerim aşırı derecede düştü bunun çözümü var mı
  5. SadeceBirisi.

Youtube Kanalımı Nerede Satabilirim ?

Hocam o short larla nasıl 100k oldun ben onu merak ediyorum
  6. SadeceBirisi.

Instagram Yayın kanalı seçeneği yok

Hocalarım bazı yerlerde 10k olunca açılıyor yazılıyordu bazı yerlerde 25k yazıyordu 26k takipçi (destekçi) olmaya yakınım ama hala yok Uygulama güncel ve tüm izinler var
  7. SadeceBirisi.

İnstagram isim önerisi

@Mehmet Yılmaz @B1L0 @Emre Zengin
  8. SadeceBirisi.

Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

Bence günlük hayattan ilerle sabahları -merhaba, günaydın gibi gibi ben asla sosyal medyadan ilerlemeyi iyi bulmuyorum sebebi o gözler birbirine bakmadı lazım gözler asla yalan söylemez o yüzden o söylemeden düşüncesini anlarsın ona göre ilerlersin yada bu günlük olduğun yerde kalırsın
  9. SadeceBirisi.

YouTube Oyun Kanal ismi önerisi?

O kadarda kolay değil be şifreyi değiştirdim @LoserIl az kalsın şifremin tamamını yazıyordu bende saçma bir şifre koydum kimse psikolojisi bozulmuş ve cinsel bozuklukları olan şahıs ile birisinin kodunu bulacak üstünede onun doğum tarihinide bulacak kadarda dahi değildir
  10. SadeceBirisi.

YouTube Oyun Kanal ismi önerisi?

#işbirliği Ahmetuwu. bende beceremiyorum tüm hesaplarım. Sadecebirisi.1905
  11. SadeceBirisi.

Donanım arşivi forum reklam saçmalığı

Opera geç kullan reklam engelleme ile reklam yok
  12. SadeceBirisi.

Telegram Grupları Bakıyorum

Ofis PC si için aldım bende önceki h510 olup chipseti h470 olan anakart yüzünden alamadım (babam istemedi)
  13. SadeceBirisi.

Telegram Grupları Bakıyorum

Hocam koş 12100 n11 de 2226 tl 100 tl de kupon vardır ben çektim 1 tane 3 taksitide yapıştırdım
  14. SadeceBirisi.

❌ İNSTAGRAM AÇILMALI MI ? ✔️

Kullanmıyordum şahsi olarak kullanmamayı da düşünüyorum kendimi paylaşacağıma çekirdek çitleyerek forumda aktif oluyorum yada dağlara bakarak eski günlere özlem duyuyorum bir insan
  15. SadeceBirisi.

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

İlkokul sosyal öğretmenimisin 😂 Filistin bayrağının ülke içindeki arap ayaklanmasınında simgesi olduğunuda biliyorsundur heralde Ben masum çocuklara ve sivillere üzülüyorum ama gidipte .. devamını getirmeyeyim
  16. SadeceBirisi.

YouTube konsept önerisi?

Küçük çocuklara oyna o zaman çok tutar özellikle 5/10 yaş arası o zaman kazanırsın sonra ergenlere yönelik içerik yap daha sonra dediğine geç
  17. SadeceBirisi.

2024 de oyun videoları tutar mı?

ayrıca videonu izleyenler video nun yarısını yada daha fazlasını izliyor ise öne çıkıyor
  18. SadeceBirisi.

2024 de oyun videoları tutar mı?

hocam o 23 dk lık videoyu kimse izlemez 1/2 dk lık video lar ve bol short atacaksın ama önce tiktok ve instada biraz ünlenmen lazım
  19. SadeceBirisi.

Youtuber önerisi lazım

Baya yaşlandı eskisi kadarda iyi oynayamiyor ama benim gönlümde hala çok iyi hiç değişmeyen bir insan keşke eskisi gibi olsa hayat
Top Bottom