Arama sonuçları: *

1. S

Bant daraltma uygulaması VPN ile aşılabiliyor

Hangi vpn kullanıyorsun.
  2. S

Birisi İnstagram'da beni sürekli şikayet ediyor.

Eğer 3. parti bir uygulamaya giriş yaptıysanız instagram hesabınızla o yüzdendir. Şifrenizi değiştirin.
  3. S

instagramdan engel yedim

Büyük ihtimalle olabilir. Sonuçta 3. parti bir uygulama.
  4. S

instagramdan engel yedim

Her hangi bir gizli profil görme uygulamalarına giriş yaptın mı veya instagram diye daha farklı yerlere bilgilerini girdin mi
  5. S

İnstagram neden biometric data istiyor ?

Daha önce hiç duymadım.İnstagram kendi mi istiyor yoksa siz telefonunuza güvenlik için uygulamaya eklemiş olabilir misiniz.
  6. S

Gaming.Gen.Tr güvenilir mi? ?

Merak etme çekinicek veya korkucak bir şey yok.Eğer bir sıkıntı göçük vb olursa almanı tavsiye etmem hemen tutanak tutturmanı ve gaming.gen müşteri hizmetlerini aramanı öneririm.İncehesapta alışverişim de bu tarz bir sorun yaşadım kargo taşınırken ıslanmış ve dış kutusu yırtılmış ıslandığından...
  7. S

Gaming.Gen.Tr güvenilir mi? ?

Teknoloji şans işidir.Firma kargoyu sağlam bir şekilde kargo firmasına teslim eder ancak kargo firması taşırken buna zarar verebilir.Böyle bir şey görürseniz ürünü teslim almıyacağınızı değişim veya iade istediğinizi söyleyip tutanak tutturucaksınız kuryeye.
  8. S

Youtube Adsense Yardım!

konuyla alakasız ama ne kadar kazandın
  9. S

opera gx reklam engelleme

adblock opera için olanını kullan bende de kendi reklam engelleyicisi çalışmıyordu onu kulanınca çözüldü
  10. S

İnstagram kapatılan hesabı açma

evet dolandırıcı olma sıkıntısı var tek teşekkür ederim
  11. S

açılsın da yasal olmaması umrumda değil
  12. S

baktım videolara yazılara açılabilir diyorlar veya bu hesap açan kişiler varmış ücret karşılığı en son çare onlara vermeyi düşünüyorum ama herkes dolandırıcı diyor onlara
  13. S

desteğe yazdım da bakalım nolucak inşallah açarlar
  14. S

Merhaba,yaklaşık 3-4 ay önce hesabım çalınmıştı şifreyi sürekli e postadan alıyordum ancak yine değişiyordu.3-4 ay önce giriş yapamadım topluluk kurallarını ihlal ettiniz diye bilgi gelmişti yan hesabım olduğu için çok önemsemedim ancak şuan ihtiyacım var bazı özel mesajlara bakmam gerek...
  15. S

İnstagram da gizli hesaplari stalklama

uygulama her hangi bir izin istemiyor sadece hesap bilgilerini alıyor fake hesap ile girersen bir sıkıntı çıkmaz. Son olarak da sadece bu uygulamayı indiren ve giriş yapan kişilerin hesabına bakabiliyorsunuz galiba bir video da öyle duymuştum
  16. S

İnstagram Otomatik Dm Programı Var mı ?

konuyu yükselterek cevap alabilirsin
Top Bottom