Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Technopat vs Techolay

12 yaşında format nasıl atılır diye sormuştum yazım kurallarından ban yedim itiraz edince 18 yıl ban yedim farklı hesap açıp girdim bunu sistem fark etmiş 32 yıl ban oldu itiraz edince süresi azaldı ama heradle bi 20 25 sene daha var 1731149267 artı olarak sunucuları çok yavaş, bazen konu...
  2. Sansar Salvo

DİSCORD KAPATILACAK MI ?

kanka artık bu kapanacakmı bu açılakmı diye konu açmayalım bence. "flistine şiddete hayır israil kötü!" diye tweet atmayan her uygulama kapatılacak. sonra kuzey kore misali işte. 1 seneye dünya kupası kaldırcaz.
  3. Sansar Salvo

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

oda yasaklanır aga merak etmeyin. kuzey kore gibi olacaz maazallah. herşeyi kapatırlar 2 sene sonrada dünya kupası kaldırırız. kebap.
  4. Sansar Salvo

Olurmu abi!!! instagram filistini desteklemiyor! flistine hakaretli içerikler var! hemen kapayın şunları!
  5. Sansar Salvo

yahu kardeşim kapanacak hiçbirşey yok yok yok. bir sebebi yok yani. bütün oyunlar yaş korumalı felan. zaten girerken yaşımı doğru yapacağımı kabul ediyorum diye bir seçenek var onu kabul ediyorsun. roblox gitsin bunların ailesine yanlış yaştan ceza kessin.
  6. Sansar Salvo

o karşısına gelen kız karakter scrip ile yapılıyor. oyunda öyle bir emote yok oda script ile yapılıyor. script den kastım hile paneli arkadaşlar o. bana oyunda cinsel içerikli hile ile yapılmayan bir şey bulun. bende desteklerim.
  7. Sansar Salvo

Abi tamam hadi tiktok kapatılsa ülkenin ıq ortalaması biraz artarda. abi roblox instagram bunların suçu ne? niye bir anda "bizim artır bir değişiklik yapmamız lazım hergün aynı uygulamaya girip çıkıyorlar azcık yasaklayım şunuda" diyip lak diye kapatıyorlar. abi niye bir anda uygulama kapatma...
  8. Sansar Salvo

Discord 1 AY ücretsiz nitro para istiyor

Bendede böyle ilk 1 ayı ücretsiz kullanıyorsun sonrasına para alıyor. 1 ödemeye 2 nitro yani
  9. Sansar Salvo

Oreosfsrfsgfrrrrrrrdsdgddddrr42eggjffdsfhy4332rtgfssfgdg

Tornavida yoksa sıkıntı ram çıkmaz yerinden..
  10. Sansar Salvo

Ramleri sök tak yap bi
  11. Sansar Salvo

Bende sizle aynı karardayim hocam macun baya eskimiş.
  12. Sansar Salvo

Haklısın kardeşim👊👊
  13. Sansar Salvo

Nays rezilliği ödeme yapılmıyor.

öyle yapmıyorum zaten ödeme ekranındayım. 1715974623 sizce gerimi gidiyorum hocam? siz nasıl alıyorsanız bende öyle alıyorum fark yok. 1715974643 denemediğim şey kalmadı 1715974701 2 ay öncesine kadar sistem değiştirdiler ondan beridir nays dan soğudum. 1715974763 10 20 yi az görmüyorum...
  14. Sansar Salvo

Ne kadar akıllıca bir yorum, bizde biliyoruz kullanmamayı. insanlar bu rezilliğe bulaşmasın diye derdimizi anlatıyoruz.
  15. Sansar Salvo

cvv kodu 5 dakikada bir değişiyordu, şimdide saniyesinde yapmışlar arkadaş! uygulama içinde kart bilgilerime diyelim cvv 162 bi geri geliyorum, tekrar kart bilgilerine giriyorum. Oda ne cvv kodu değişmiş 867 olmuş! allahın işine bak yahu! müşteri temsilcilerine gidiyorum cvv kodu 5 dakikada bir...
  16. Sansar Salvo

Yeni Edit'im nasıl olmuş

güzel olmuş hocam
  17. Sansar Salvo

Satılan hesabı geri almak

hiçbirşey yapamaz
  18. Sansar Salvo

Bu site güvenilir mi? oyun alınır mı??

evet hiçbirşey yok sanal fatura var
  19. Sansar Salvo

Bu site güvenilir mi? oyun alınır mı??

orası neresi hocam bir ara öyle bir uyarı verdi ama tekrar deneyince satın alım onaylandı
Top Bottom