Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Arkadaşım instadan beni durmadan şikayet ediyor

Ne biçim arkadaş la bu :kekw: Bir kere yapsa şaka mahiyetinde anlarım da birden fazla olması. Garip.
  2. StrangerIX

Discord Nitro'yu daha ucuza alma yöntemi var mı?

Discord'un özelliklerini kullanmaya devam etmek istiyorum fakat fiyatı pahalı geldi şu an vermek için. Nitro'yu başka şekilde daha ucuza alma veya Nitro'nun sunduğu özellikleri abonelik sonrası kullanma yöntemi var mıdır? Better Discord ve Vencord gibi şeyleri duymuştum ama hiç kullanma şansım...
  3. StrangerIX

Discord'a alternatif uygulamalar hangileri?

Open vpn ile github okul hesabına bağlayarak yaptım. Biraz uğraştırıyor ama 1 yıl beleş vpn.
  4. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

Zaten belirli bir topluluğun yaptığı bir olay bu çünkü süreç aşırı hızlı işliyor. 1726254018 O hukuk ortamının sorunu. İmkan veriyorsa ve tazminatla bedavadan para kazanabiliyorsa neden yapmasın ki? Bilerek onları kudurtup parayı vuruyordu. Kudurmasaymış karşıdakiler de. Hukuk belli, kanunlar...
  5. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

1726252577 Üstteki videoda açıklıyor. Biraz uzun.
  6. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

Kız çocuklarına yazdığı bir şey yok. Diyanet'in verdiği saçma sapan bir fetvayla aralarında dalga geçtikleri bir konudan içeri aldılar. Kız çocukları hakkında yapılan konuşma başka iki pedofili arasında Twitter Space's'ta geçen bir konuşma. Rezil bir şey bu arada dinleme direkt. Fakat medya bu...
  7. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

Zaten devletin de işi gücü olmadığı belli Twitter'da yazana göre eylem alıyorlar. Şaka gibi ülke. Ardı arkasını araştıran eden sıfır. Jahrein çıkar da davalarını eder gider ülkeden. Bu ülke iflah olmaz.
  8. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

Her şeyiyle rezalet ya. Bunu yapan topluluk, Dilruba'ya da aynısını yaptı. Hani şu tutuklanan kadın vardı ya röportajda söyledikleri yüzünden. Kadın 12 gün boş yere içeride yattı. Aynı topluluk Jahrein'e şu an yapıyor ve işin daha kötüsü buna muhalefet kitle de katılıyor yani ateşe ateşle...
  9. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

İkisini bir arada sunup bilerek yaptılar aslında. O incel çocuklarla berabermiş gibi sunuldu. Şimdi de çocuğunu almak için bakanlığa yazı gönderilmiş.
  10. StrangerIX

🟠 Jahrein tutuklandı!

Burada bile tutuklanmasını savunanlar var. Umarım arkadaşınız aranızda söylediğiniz bir şeyi şaka mahiyetinde veya size sinirlendiğinden dolayı siber suçlara falan vermez.
  11. StrangerIX

Youtube ta video açıyorum 1920x1080 değil de 480 p gibi geliyor

Ya hocam git az ötede kumunda oyna gözünü seveyim problemine yardımcı olmayacaksan ne arıyorsun bu postta? "ilkokul" diye yazılır ayrıca. Bitişik. Sanki sizin de biraz eğitime ihtiyacınız var.
  12. StrangerIX

Peki bitrate'i daha yüksek videolara göz attın mı? Onlarda da mı aynı? Hani şu 4k hdr test videoları oluyor ya
  13. StrangerIX

Tümüyle geçmiş silmeyi denedin mi? Çerezler vs. dahil?
  14. StrangerIX

Bitçiyi de savunmazsın be kardeş :kekw: para aklayıp bilmiyom ayağına yattı az araştır Easter abini.
  15. StrangerIX

TABİİ vergi kaçırıyor ya da büyük bir hata var!

Siteye normal girip bakabilir misiniz? Hesapsız şekilde. İkisinde de 99TL yazacaktır. 1724231408 Muhtemelen kampanya ön bilgilendirme ve satış sözleşmesine denk geldiniz.
  16. StrangerIX

DA Forum rezilliği(Adminler uyuyor)

Raporlayıp geçmek yerine konu açıp forumu kötülemek ??? Haksızsın demiyorum, kafadan kontak biri dadanmış sana da, bunun konusunu niye açıyorsun?
  17. StrangerIX

İnsta hesabı neden açamıyorum?

Telefonda tarayıcıdan denedim. Uygulamadan denedim. Bilgisayardan denedim. Hiçbir yerde yeni hesap açamıyorum. Napmam lazım?
  18. StrangerIX

Discord Deleted User Birini Nasıl Buluruz

Wattpad keşke kapanmasaydı :kekw:
  19. StrangerIX

Discord da Telif var mı?

Bildiğim kadarıyla telif gibi bir durum yok fakat raporlanırsan veya birisi deli gibi uğraşıp seni film sahibine şikayet falan ederse ancak öyle olur herhalde :kekw: Kısacası sanmıyorum. Biz tonla film izledik.
Top Bottom