Arama sonuçları: *

1. Swerv

Tiktok'ta 1K takipçi Nasıl alırım?

tamamen şans. ben master yi videosu attım 250k izlendi. şanslıysan videoların tutar o sayede takipçi kazanırsın.
  2. Swerv

Discord server boost ne anlama geliyor

sadece sayı olarak gözüküyor onun dışında sağda özel olarak gözüküyorsun + renk veriyor + başka avantajlarıda olabilir.
  3. Swerv

Discord Hesabımda Nitro Kullanıldığını Nasıl Öğrenebilirim?

Daha önce Discord Hesabımda Nitro kullanılıp kullanılmadığını nasıl öğrenebilirim arkadaşlar?
  4. Swerv

WhatsApp'dan +254 numarası aradı

ters tavır yapmıyorum dostum bir çok sebepten dolayı aranmış olabilirsin tam olarak nedeneni kimse bilemez.
  5. Swerv

WhatsApp'dan +254 numarası aradı

kanka tr den numara çevirecektir yanlışlıkla aramıştır nereden bilelim biz neden aradığını?
  6. Swerv

Discord Video İndirilmiyor

discord bazen böyle buglara girebiliyor özellikle mobilde sıkça olabiliyor, bir kaç gün sonra ya da güncelleme sonrası düzelebilir.
  7. Swerv

Discord oyundayken mesajlar sol üstte gözüküyor

oyun arayüzünü kapatarak ve bildirimler kısmından 2. resimdeki yeri kapatarak sorununu çözebilirsin.
  8. Swerv

Spotify Yeni Temaya Nasıl Geçebilirim? (Spicetify Değil)

geçen sene tema çıkardığında da böyle sorunlar oldu hep, bir yenisi bir eskisini kullanıp durmuştum.
  9. Swerv

ilk geldiği zamanlar 1 günlüğüne falan olmuştu, şimdi neden eskisine döndü anlamadım
  10. Swerv

ağam bizimle eğlenir, sanki benim de bir ara öyleydi de eskisine dönmüştü, premium alanlar da mı oluyor diyeceğim, arkadaşım da premium yok ama yeni temaya sahip.
  11. Swerv

deneyeceğim teşekkürler. 1667055654 hala aynı
  12. Swerv

selam arkadaşlar ilk ekte bıraktığım resimde ki gibi spotify temamı nasıl öyle yapabilirim açıkçası çok hoşuma gitti bir süredir de merak ediyordum. 1. ekte ki arkadaşımın 2. ekte ki benim spotify'ım
  13. Swerv

Kişisel verilerim ile tehdit ediliyorum, ne yapmalıyım?

güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş, parmaklarınıza sağlık.
  14. Swerv

Discorda spotify bağlama sorunum

Tarayıcınızda abinizin spotify hesabı açıktır, oturumu kapatıp kendi hesabınızla giriş yapın daha sonra bağlayın düzelir.
  15. Swerv

Nasıl takipçi toplayabilirim?

instagram üzerinden reklam satın alabilirsin, ünlü sayfalardan reklam satın alabilirsin. (sayfanın aktif olmasına dikkat edin)
Top Bottom