Arama sonuçları: *

1. THE V

(ÇÖZÜLDÜ) Discord benzeri uygulama

ilk okuduğumda aynı şeyi söylecektim ayriyeten biraz eski ancak skype veya zoom platformlarından da halledilebilir bu
  2. THE V

Twitterda gündem olan video.

Vay anasını LGBT ye laf yapanlar neler neler yapıyor
  3. THE V

Twitterda gündem olan video.

Ne videosuymuş bu ben de merak ettim
  4. THE V

Birisine nasıl dava açarım?

O zaman hiç uğraşma dostum babanla annen ile falan yapman gerek bu işlemi onları da uğraştırmış olursun.
  5. THE V

Bir de mesela yaş meselesi var tabii ki de senin yaşın onun yaşı ne bunlar önemli? Senin ki küçükse veli gerekiyor onun ki küçükse zaten hiç bir şey olmayıp sadece cüzi bir miktar para cezasına çarptırılıyor.
  6. THE V

Sanmam hakaretten hapise dönen bir dava veya haber görmedim maalesef ama para konusu değişir avukat olayları ile gitme gelme masrafları falan baya sıkıntı kısaca sen bir kere oraya gidip suç duyurusunda bulunup maalesef halledilmiyor. Evrakları avukatla hazırlayıp ona göre sunmanız ve bir kaç...
  7. THE V

Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun elinde kanıt olduğu için Siber Zorbalık olarak dava açılır lakin bence uğraşma derim yaptığın uğraşlara hazırlanacak belgelere dilekçeleri düşününce değmez. Zaten yapan kişi en fazla para cezası alır o da yüksek bir miktar değil senin harcağın daha...
Top Bottom