Arama sonuçları: *

1. Touoa

Youtube Premium nasıl uyguna alınır?

Aylık 10-20 için , nays kullanabilirsin
  2. Touoa

Sinerji bilgisayar güvenilir mi?

Evet, hangi sistemi alacaksınız?
  3. Touoa

Spotify hakkında bir soru

Spotify da müziklerin arkasında ki gifleri nereden bulabilirim? Bazı gifler gerçekten çok hoşuma gidiyor ama bulamıyorum.
  4. Touoa

İstediğiniz bir YouTube kanalını yok etmek

Arkadaş çok film izliyor , teknolojinin ne düzeyde olduğunu bilmiyor. 2-3 dakika da bomba hazırlayıp, saldırı yapacaklarını sanıyor. Yapmaya çalış evine itfaiye ben gönderirim.
  5. Touoa

El yapımı patlayıcı ve diğer tüm şeylere internet üzerinden yine erişebiliyorsunuz. Terör saldırıları bu yüzden mi yok sanıyorsunuz? Komik.
  6. Touoa

Bunlar illegal sayılıyor zaten, kendine güvenen ben kanundan kaçarım, kanundan üstünüm diyen varsa zaten yapsın. Adamı max 1 günde bulurlar, davayı açarlar hem maddiyattan gider hem zamanından.5-10 yaşında ki çocuğun yapabileceği bir şey değil, herhangi bir kişinin yapabileceği bir şey değil...
  7. Touoa

Bu tarz saldırıları , hazır saldırıları dahil internet üzerinden çoğu platform üzerinden bulabiliyorsunuz. Niyetinde olan varsa zaten bulması çok zor olmuyor.
  8. Touoa

Bunda herhangi kötü bir şey yok? İçinizde kötü niyet varsa zaten yaparsınız, bu tarz şeyleri bilmekte zararlı veya kötü değil. Bir şeyleri bilmek sizi kötü yapmıyor, o şeyi uygulamadıktan sonra.
  9. Touoa

Discordla ilgili bir sorum var?

Meseladiscord sunucusundaki sağ tarafta ki çevrimiçi ve çevrimdışı panelinin yeni üyelere gözükmesini istemiyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
  10. Touoa

Discord 3 Ay Youtube Premium Kampanyası (Bedava)

Kartın içinde paramı olması lazım acaba
  11. Touoa

Discord 3 Ay Youtube Premium Kampanyası (Bedava)

Kodu nereye yazacağız onu bulamadım ASDKAXCSLD
  12. Touoa

İŞ MAİLİMİZE GELEN TEHDİT MAİLİ!!

Maşallah herkese de gelmiş maillerden :D
  13. Touoa

Youtube para kazanma açılmıyor

Yazmış 3k diye.
Top Bottom