Arama sonuçları: *

1. WörWind

Instagram çöktü mü mesajlarım gitmiyor ??

Simdi duzeldi hocam bende de.
  2. WörWind

Instagram çöktü mü mesajlarım gitmiyor ??

Instadan bagimsiz ev interneti vodafone olupta diger sitelerde de sikinti yasayan var mi? Download hizim 1 civarlarina dustu bu gece.
  3. WörWind

Discord'u bozulan kimler?

Bende bilmiyorum ya. Istersen bi googledan, operadan falan girmeyi dene birde vpn ile dene.
  4. WörWind

Discord'u bozulan kimler?

Bende normal calisiyor. VPN le falan girmeyi denedin mi? Genel bir sorun varmis bu arada. 1697700753 https://www.technopat.net/sosyal/konu/discord-baglanti-hatasi-ve-acilmamasi.2874700/ birde sunu dene istersen
  5. WörWind

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

Hocam takmayin bu arkadasi engeli basin gecin cok toxic biri. Her konuda en az bir kisiyle tartisiyor. Duzgunce oneri isteyen insanlara ters cevaplar veriyor. Aile terbiyesi almamis tartismayin bosa.
  6. WörWind

Eleştiri kanalımı geliştirmek için ne yapmalıyım ?

Oraya laf atmadım hocam sadece merak ettim çünkü nickinizi hatırlıyor gibiyim.
  7. WörWind

Eleştiri kanalımı geliştirmek için ne yapmalıyım ?

Videoların gayet güzel en sonunda önerilenlere çıkar bence. Tabi uzun yıllar gerekebilir ünlü (ünlü derken en azından fazla abonesi olan biri) bir tanıdığın yoksa daha zor zaten yükselmen. Elinden tutacak biri yok çünkü. Ama bu gidişle eninde sonunda başarırsın diye düşünüyorum. Ayrıca konudan...
  8. WörWind

Başkasının instagram hesabı nasıl kapatılır

Yani avukat tutmak icin falan elbette olur fakat eger cok buyuk bir olay degil ise ugrasmayin derim engelle gec.
  9. WörWind

Başkasının instagram hesabı nasıl kapatılır

Yani kapattirabileceginizi dusunmuyorum fakat maksimum yapabileceginiz sey cok fazla kisi bildirebilirsiniz hesabi. Eger ki tacizden kastiniz buyuk bir olay ise dava acin
  10. WörWind

Bynogame mi verilerimi çaldı?

https://haveibeenpwned.com/ su siteden bakar misiniz hocam? Belki onceden Craftrise falan oynadiysaniz onlar da sizdirmis olabilir.
Top Bottom