Arama sonuçları: *

1. Yasinn

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

Bir insan Atatürkü sevmem ama saygı duyarım diyorsa art niyet ararım. Türkiyenin ilk cumhurbaşkanı ve ebedi başkomutanını neden sevmediğini sorun açıklama bile yapamaz.
  2. Yasinn

Discord Dava Hakkinda Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim

O zaman uğraşabilirler :D
  3. Yasinn

Discord Dava Hakkinda Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim

Devletin bunlarla uğraşacağını mı sanıyorsun? :D temsilcilikte yok, yanlış biliyorsun.
  4. Yasinn

Tik Tok'da Keşfette Dolanırken Denk Geldiğim Video Link Bıraktım :)

Çok güzel editmiş bu arada :D
  5. Yasinn

Twitter Haram Olsun Twi̇tter

Edince noluyor?
  6. Yasinn

CharmQuell "Sanal Mafyalar" Hakkındaki Videosu

Devlet uzun zamandır peşlerinde, yayıncılara bulaşmalarıyla beraber kendilerini bitirmiş oldular. Yakında operasyon gelir.
  7. Yasinn

Mâlum kişinin Elon Musk'tan mavi tik indirimi istemesi

Ülkenin çok daha önemli sorunları olduğu için ben takılırım abi. Başka soru?
  8. Yasinn

Twitter'da Boş Yere Tehdit Eden Birini Bildirebilirmiyim?

Hocam analiziniz bence yanlış. Twitte tek hakaret yok, hiç bir halt yiyemez. Rahat olun.
  9. Yasinn

Twitter Güvende değiliz 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

Vatandaşların TC kimlik ve adreslerinin internet ortamında olduğu doğru. Ancak karantinaya alma vs pek yapılabilecek bir şey değil gibi.
  10. Yasinn

Recep Baltaş'ın Yorumu

Burada Recep Baltaş'ı savunmuyorum ancak senin yaptığın hareket biraz kışkırtıcı. Videoda çift kanal önerdiğini belirtmiş, sanırım sen videoyu izlemeden yorum yapmışsın.
  11. Yasinn

Cimere şikayet ettim sonuç alır mıyım

Cimer tam bunun için değil ama buna benzer olaylar için kuruldu hocam, en azından bir ihtimal cevap alabilir arkadaş.
Top Bottom