Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

İNSTAGRAM'MI ÇÖKTÜ??

WhatsApp web e de girmiyor
  2. Yavuz Sultan Selim

İNSTAGRAM'MI ÇÖKTÜ??

SIKINTI VAR HERHALDE + WHATSAPP WEB'E DE ERİŞEMİYORUM
  3. Yavuz Sultan Selim

🔴 DİSCORD'A ERİŞİM ENGELİ GELEBİLİR!

Adalet ve toplumsal düzenin çöl ortasında suya muhtaç bir hale gelir gibi olmasından sonra hiç bir şey bu duruma ilaç olamaz.
  4. Yavuz Sultan Selim

🔴 DİSCORD'A ERİŞİM ENGELİ GELEBİLİR!

Ulaştırma Bakanı'ndan 'Discord' Açıklaması: "Gerekli Adımlar Atılacak ve radara alındı! İçeriğine bakınca dehşete düşmemek mümkün değil" Kadın cinayetlerini ve şiddeti öven grubun çoğunlukla Telegram ve Discord’dan örgütlendiği ortaya çıktı. Özellikle Discord’da küçük yaştaki kız çocuklarının...
  5. Yavuz Sultan Selim

🟠 Jahrein tutuklandı!

JAHREİN TUTUKLANDI Antalya'da sosyal medya fenomeni iki kişi, Twitter'daki sohbet odalarında kız çocuklarına ilişkin müstehcen sözleri nedeniyle gözaltına alındı. Söz konusu kişilerin Rockerpuck_Evil kullanıcı isimli Ertürk Kösen ve sosyal medya fenomeni Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç olduğu ortaya...
  6. Yavuz Sultan Selim

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

Anladım ne demek istediğini İbrahim Abi ve bazı noktalarına katılıyorum. Özellikle belirli bir bilgi ve tecrübeye sahip insanların içerik üretimi konusunda teşvik edilmesi mantıklı bir yaklaşım olabilir. Ancak, bu kısıtlamalar ne kadar işe yarar, ne kadar adil olur, orası tartışılır. Örneğin...
  7. Yavuz Sultan Selim

O da doğru, göç edecekler :) valizlerini (videoları) toplayıp nereye gidecekler bakalım acaba vize alabilecekler mi? Belki işçi krizi yaşayan bir ülke (uygulama) ayaklarına kadar gider
  8. Yavuz Sultan Selim

Desteklemem her ne kadar kati olsa da senin dediğin sebeplerden dolayı özellikle kapatılsın diyorum cılkını çıkarmakta harikayız. TikTok, toplumun büyük bir kısmını etkileyen bir platformdur ve burada sunulan içeriklerin kalitesi, gençlerin değer yargılarını ve davranışlarını şekillendirme...
  9. Yavuz Sultan Selim

Venezuela devlet başkanı WhatsApp'ı silmeyi önerdi mesela daha dün
  10. Yavuz Sultan Selim

Bu arada birazda gündemi değiştirme çabası olduğunu düşünüyorum, doğalgaza %38 zam geldi en son, döviz ve enflasyon arttı.
  11. Yavuz Sultan Selim

Her platformun kuruluş amacı bellidir ve kullanıcıların bu platformları kullanma nedenleri farklıdır. Kimisi iş, kariyer ve reklam amaçlı kullanırken, kimisi de eğlence için bu platformlarda vakit geçirir. Ancak TikTok özelinde bakıldığında, platformda ciddi anlamda patavatsızlık, düşük seviyeli...
  12. Yavuz Sultan Selim

Aynı fikirdeyim, İnstagram çok sorun değildi ve ben kapatılmasına tepkiliydim ama TikTok tamamen gözümde çöp ve gereksiz
  13. Yavuz Sultan Selim

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: TikTok Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesidir TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan skandal paylaşımların yapıldığı TikTok'la ilgili çarpıcı bir değerlendirme geldi. Bu meselenin Türkiye için ulusal güvenlik meselesi olduğunu...
  14. Yavuz Sultan Selim

İNSTA ÇÖKTÜ MÜ???????

BTK, İnstagram'a erişim engeli getirdi arkadaşlar.
  15. Yavuz Sultan Selim

Bu skandal paylaşıma ne diyorsunuz?

Şimdi Abdullah'ın paylaşımından gördüm bende. Ortada aslında bir sorun yok iken araya fitne, fesat sokarak kaos çıkarmaya ve insanları isyana sürüklemeye meyleden bu alçaklar skandal yazı yazmış.
  16. Yavuz Sultan Selim

TİKTOK'UN YASAKLANMASI İÇİN KONU MECLİSE TAŞINACAK! (İNŞALLAH)

Bir ülkeyi bitirmek istiyorsanız tank, tüfek, silaha gerek yok. Eğitim bir ülkenin temelini oluşturur, eğitimi yok edersen geleceğini, her şeyini batırırsın. Aynı şekil tarih ve dil içinde geçerli ve maalesef bu konuda başarılılar. Ahlak, saygı, sevgi, zeka, adalet, ekonomi, ülke gelişimi...
  17. Yavuz Sultan Selim

Bazı şartlar altında (seviyeli olunması için) mutabık kalınmıştı ama şuan gene iş raydan çıkınca tekrar meclise taşıyacaklar. Umarım bu sefer kesin olur.
  18. Yavuz Sultan Selim

Müstehcen videolar, ilginç para-bağış toplama yöntemleri nedeniyle tartışmaların odağına yerleşen TikTok'un Türkiye temsilcileri, kapatılma isteği ile TBMM'ye davet edilecek. "VAATLER YERİNE GETİRİLMEDİ, KIŞKIRTICILIK YAPILIYOR" TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, geçen sene...
  19. Yavuz Sultan Selim

TikTok rezillikleri bitmiyor! Bunu da gördük...

Ülkenin ahlâki değerlerini ve edep seviyesini zedeledi bu ve bu tip platformlar. Aynı şekil; Müge Anlı tarzı programlar...
Top Bottom